Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
18,811 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • som ci nie?

    , Autor: Registrovaný používateľ

    dobry den...potrebujem poradit....akuratsom si robila tehu test a vysla mi slabulinkata ciarocka teda ze vysledok by mal byt pozitivny..problem je sak tom ze uzivam HAK..a zajtra by som mala dostat menzes...no test som si robila preto lebo uz vyse dvoch mesiacov ma trapila bolest v podbrusku na pravej strane..pricom na sone mi nebolo nikdy nic vidiet..vsetky testy v poriadku...preliecila ma doktorka ATB...a test som si teda robila preto..lebo pocas bratia ATB je oslabeny ucinok HAK..prisom ale s priatelom sme sa chranili aj inak..nemam dojem ze by sa nam kondom roztrhola navyse sme mali aj prerusenu suloz..cize sa urobil do kondomu mimo mna...neviem teda pochopit ako je mozne ze by som mohla byt v tom..ci mi len blbnu teraz hormony??? som zufala..neviem co mam robit..navyse po tych ATB mam teraz taky bielo zlty vytok...tak neviem ci je to ok alebo nie..kadopadne sa hrozne bjim..co mam robit???? a vecer som si robila novy test a ten uz vysiel negativne...dnes mam gteda dostat menzes zatial vsak nic...mphli to sposobit aj tie ATB ze nedostanem menzes ci ako??? dakujem za skoru odpoved

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    ten slabučký test, bol zrejme falošne pozitívny a tehotná nie ste, urobila ste asi chybu pri testovaní, normálne pokračujte v antikoncepcii, a povysadení dostanete menštruáciu, zopakujte si test pred nasadením ďalšieho balenia, ak bude negatívny (99%) tak užívajte antikoncepciu ďalej, ak pozitívny (neverím) tak navštívte gynekologa.