Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,520 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • mineraly

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deń,prajem Vám všetko dobré do nového roku.Prosím Vás o názor,či može užívať mamička počas dojčenia prípravok chrom pikolinát,nie je v letáku uvedené.´Dakujem

Podobné otázky

  • Imunita pi porode

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň prajem, rodila som 1.5.2023 no odvtedy mám problémy so zvýšenou teplotou. Najskôr to začalo mastitidou, kde som mala horucky 41 stupňov. S horuckami mi odišlo aj mlieko, no a odvtedy mám približne každé 3 týždne zvýšenú teplotu. Najskôr som bola tesne po zápale prsníka prechladnutá, mala som nádchu, chytene hrdlo, vyšetrila ma aj moja doktorka. Dva týždne po tom som mala teplotu jeden den, ktorú som vylezala (asi z prehriatia keďže boli silne horká). Prešli 3 týždne a ja mám už druhý den opäť teplotu (nádchu nemám, hrdlo ma neboli). Teplota maximálne 37,5. Je možné prosím že by bol organizmus natoľko po pôrode oslabený a imunita by bola na tom až tak zle ?
    Chorá som nikdy nebývala. Pred týždňom mi bol robený aj krvný obraz, všetky minerály som mala v poriadku.

    Ďakujem pekne.

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    skôr si myslím, že sa nič vážnejšie nedeje, pretože pod 38 C nie je horúčka, iba zvýšená teplot, ak nemáte iné príznaky, nemusí to znamenať žiadnu hrozbu. Pite dostatok tekutín, ak by ste mala aj iné známky infekcie, vyhľadajte lekára.