Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,520 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • Stiplava bolest pri styku

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den. Mam jeden mensi problem...uz priblizne jeden rok uzivam Yadine a vzdy ked do mna partner pri sexe vnika je mito neprijemne, citim stiplavu bolest...pocas styku je to uz Ok a po styku tiez...Bude stacit pouzivat len lubrigant alebo treba nejaku liecbu?...A takisto mam problem s polohami pri sexe a to ze najprijemnejsie sa citim pri misionarskej a to je tiez jedina pri ktorej dokazem dosiahnut orgazmus...vsetky ostatne su mi neprijemne az mienre bolestive(najma palenie,stipanie)...moze to byt problem alebo to ustupi?....mam len 18 rokov a pohlavne zijem asi rok a pol...dakujem, prijemny den

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    Yadine je jednak nízkodávkovaný a jedna obsahuje antitestosteronový preparát, ktorý znižuje trochu prevlhčenie pošvy. Stačí lubrikačný gel, malo by sa to upraviť. Možno to vylepší aj tie pocity u poloh, inak vobec sa nestresujte, iba začínate so sexom a je skvelé, že vobec dosahujete orgazmus, mnoho žien s tým má celoživotné problémy. Skúšajte, experimentujte, a uvidíte, že si nájdete to svoje, čo Vám robí najlepšie.