Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,626 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • Vytok!!!

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den.Odporucili ste mi Polygynax alebo Macmiror complex.Tieto lieky su vsak viazane na lekarsky predpis.Ku svojmu gynekologovi som objednana az koncom februara,kedze vytok nie je akutny stav.Neexistuje podobny liek,ale bez lekarskeho predpisu?

Podobné otázky

  • vytok!!!

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den,uz dlhsiu dobu(2-3mesiace)pozorujem taky vodnaty vytok,niekedy s takymi hrudkami.V case ovulacie je vytok normalny priehladny,bielo-zlty,ale je ho dost vela.Ked som na zachode,tak vidim ako zo mna vyteka,niekedy ostane proste vysiet...Na toaletnom papieri to vyzera akoby som mala "silnu nadchu" tam dole.A po ovulacii ho je zase menej,a znovu je vodnaty a ja sa bez intimiek ani nepohnem.Svrbenie ani palenie nepocitujem.Mohla by som skusit canesten vag.cipku,ze co to urobi?Alebo co mam robit?

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    skor ako canesten by som doporučil niečo širokospektrálne, pretože nemusí ísť o mykózu, skor ide o nejakú dysmikróbiu. Vhodný je Polygynax alebo Macmiror complex.