Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,641 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • Tehotenstvo a vysoky krvny tlak III.

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Pan doktor dakujem za predchadzajucu odpoved. Obdivujem vasu pracu tu na tomto fore, lebo suplujete to co by mohli robit bezne lekari v ordinacii, teda to, ze vzdy sa da cloveku vo vhodnej forme (tak aby to pochopil) odpovedat na otazky ohladom zdravotneho stavu a jeho liecby, aby bol pacient informovany, co vedie aj k vacsej dovere a k spokojnosti zien alebo teda vseobecne pacientov. Dufam, ze vydrzite tuto slachetnu pracu (popri svojej narocnej praci) na tomto fore este dost dlho...
    Poprosila by som Vas ci je atenobene najvhodnejsou volbou z betablokatorov pri liecbe vysokeho tlaku pred otehotnenim a v tehotenstve. Vopred velmi pekne dakujem za odpoved.

Podobné otázky

  • Tehotenstvo a vysoky krvny tlak III.

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Pan doktor, pisala som Vam otazku a nezobrazila sa. Poprosila by som vas o radu, ci je atenobene najvhodnejsou volbou v tehotenstve z betablokatorov na vysoky krvny tlak. A je mozne ho brat aj pred tehotenstvom aj v tehotenstve? Velmi pekne vopred dakujem za odpoved.