Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,520 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • normalka?

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Chapem, ze moja otazka je mozno trocha na pobavenie(tym skor,ze uz 9 rokov zijem sexualnym zivotom), ale predsa ju polozim,kedze svojmu gynekologovi by som ju asi nepolozila. Je normalne,ze po styku zo mna ejakulat este dlho vyteka a priserne to zapacha? Mozem sa sprchovat vecer aj rano, staci, ze po vyjdeni zo sprchy to zo mna zase vytecie a zapacha to. Je to tak u vsetkych zien? Nemam ziadne problemy,mykozy, plesne,vytoky,nic, aj moj partner je v poriadku, ale toto dost dobre nechapem a stava sa, ze odmietam sex uz len kvoli tomu, ze na druhy den ma caka dolezite stretnutie alebo nieco podobne a nechcem riskovat tento pachnuci trapas. Pritom nie som nijako zvlast utlocitna a ani sa velmi nepozorujem,toto je jednoducho fakt.Tak mi aspon,prosim vas,povedzte, ci je to takto bezne a co sa s tym da robit. Dakujem.

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    DObrý deň,
    nie je to normálne. Je veľmi pravdepodobné, že máte tzv. bakteriálnu vaginózu, kedy sa v pošve rozmnožia nesprávne baktérie, ktoré produkujú látky, ktoré po styku s alkalickým ejakulátou hrozne páchnu, ako rybina.
    Doporučujem preliečiť lokálne Entizol, alebo Macmiror complex alebo Klion.
    Ak by to neprešlo, tak by bolo vhodné preliečiť aj partnera.