Založte si fotoalbum! 6 tipov (nielen) pre tehuľky

Redakcia | 6. marec 2019
Založte si fotoalbum! 6 tipov (nielen) pre tehuľky

Hoci sme v ére emailov a MMS, čaro fotografie zostane ešte dlho silné... A tak milé mamičky, okrem starostlivosti o svoje bruško počas 9 mesiacov nezabudnite ani na jeho dokumentovanie! Raz predsa budete musieť svojmu dieťatku vysvetliť, ako prišlo na svet a ako sa mu u vás bývalo... (Na reči o bocianovi ani nepomyslite...)

  • Prvé miesto vo vašom albume by mohlo patriť baby testu. Malý papierik s dvomi čiarkami je jasným dôkazom toho, o čo pôjde.
  • Vášho partnera by určite potešilo, ak by sa tam objavila aj vaša spoločná fotografia ako budúcich rodičov. (Mimochodom, fotografie hrdého otecka zakladajte do albumu počas nasledujúcich 9 mesiacov čo najčastejšie = hoci ockovia tehotenské bruško nemajú, aj oni sú právoplatnými čakateľmi na príchod bábätka).
  • Prikladať môžete aj snímky z ultrazvukov. U nás sa preferuje sono vyšetrenie v 10., 20., a 30. týždni tehotenstva. Ale akciu srdca embrya možno ultrazvukom dokázať už v 6. týždni. Požiadajte svojho gynekológa pri tomto vyšetrení o obrázok, nezabudnite si ho vypýtať aj pri ďalšom.
  • Každý mesiac si spravte fotografiu, na ktorej bude vidieť, ako vám bruško rastie.
  • V polovici albumu by ste už mali mať fotky z pôrodnice – nezabudnuteľné okamihy narodenia vášho drobca.
  • No a o čom bude druhá polovica? Predsa o prvých momentoch, úsmevoch, grimasách vášho pokladu... K jednotlivým fotkám si môžete dopisovať dátum ich vzniku.

TIP MAMA A JA – Vytvorte si k albumu aj denník a píšte vášmu bábätku, ako ste sa počas jednotlivých mesiacov cítili, ako vás tešili jeho kopnutia... Popustite uzdu svojej fantázii. 9 mesiacov ubehne rýchlo a sú natoľko jedinečné, že ani pri ďalších tehotenstvách už nemusíte prežívať to, čo pri tomto...

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: