Spoveď rozvedenej ženy: Život s mladším chlapom je jednoduchší

čitateľka Petra | 22. august 2018
Spoveď rozvedenej ženy: Život s mladším chlapom je jednoduchší

Volám sa Petra, mám 45 rokov dve deti a o 14 rokov mladšieho partnera. Ľudia si myslia, že som sa na „staré kolená“ zbláznila a chcem sa pomstiť bývalému mužovi, ktorý mal počas nášho manželstva frajerky. Nech si myslia, čo chcú!

Mladší chlap je tŕňom v oku pre okolie

Stano má po tridsiatke a o moje baby sa stará lepšie ako ich vlastný otec. Spoznali sme sa v práci, chodil k nám doručovať zásielky, pracuje ako kuriér. Vo vzťahu fungujeme viac ako rok a neviem si predstaviť, čo lepšie ma mohlo v živote stretnúť.

Nechápem však, ako môže byť okolie a dokonca aj moja rodina tak veľmi zaujaté voči vekovému rozdielu. Som tá čo si nabalila „zajačika“. V robote počúvam poznámky od kolegov, moji rodičia o Stanovi nechceli ani počuť, že robím deťom a sebe hanbu, že som si domov nasťahovala ďalšie dieťa.

Konečne sa cítim ako žena! Žila som v manželstve bez sexu

Ani zďaleka to tak nie je. So svojim mužom som žila 18 rokov rokov a naše manželstvo bola jedna fraška. Prvých päť rokov sme fungovali dá sa povedať normálne, svadba, deti, doma. Potom to bol zvyk. Viete si predstaviť, že som žila 5 rokov bez sexu?

Naletela som jeho slovám o tom, že má problémy, že stratil chuť, že ho nepriťahujem...o jeho frajerkách vedel každý, len ja nie. Starala som sa o deti a nemala čas na klebety. Ani na život. Ten sa mi začal až po rozvode.

Čakala som, že sa budem umárať vo víne a plakať rok, ale zo dňa na deň mi akoby spadol kus kameňa z pliec a mohla som začať odznova. Na rozdiel od môjho bývalého, ktorý mi začal robiť problémy kedykoľvek ma s niekým videl v meste, alebo sa niečo dopočul od detí. Jeho útoky sa vystupňovali, keď som začala chodiť so Stanom. Štval proti mne detí aj okolie. Že im kazím morálku, keď si vodím playboya domov. To vykrikoval on mne!

Je mi jedno, kto si čo myslí. Ja som s mladším partnerom spokojná

Postavila som sa si hlavu a Stana nasťahovala k sebe po roku vzťahu. Má svoj byt v centre meste, je normálne zabezpečený mladý chlap. Nejde o to, že by som si ho vydržiavala, ako mi vyčíta okolie a môj muž. Že z jeho výživného živím svojho frajera. Urazené mužské ego.

Stano priniesol do môjho života nový vietor a baby ho majú rady. Chodí s nimi na korčule a do kina. Ja som začala o seba viac starať a keby ste ma videli pred a po, tak mi zatlieskate.

mladší chlap

Život ma baví. Hnevá ma akurát to, že ak si žena nájde mladšieho chlapa spoločnosť to neakceptuje rovnako, ako keď má chlap mladšiu ženu.

Ale bude chyba aj v ženách. Akoby sa báli ísť do vzťahu s mladým, že mu nevystačia, že ich opustí kvôli rovesníčke, že sa to nehodí....Som taká spokojná, žeby som túto omladzujúcu kúru odporúčala každej žene po 4O-tke, ale pozor, nie každý mladík je ako Stano. A ten je môj....!

Vaša čitateľka Petra

Chceme počuť aj Váš príbeh. Napíšte nám o svojom živote, o jeho radostiach i trápeniach, podeľte sa s ostatnými mamičkami a môžno si pomôžete navzájom.
Píšte nám na adresu:
story@orbisin.sk

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: