Neuveriteľný príbeh: Smútiaca matka porodila dvojičky zo spermií svojho mŕtveho syna!

Mgr. Zuzana Paprskárová | 26. február 2018
dvojčatá, spermie, rakovina, matka, stará mama, chlepček a dievčatko

Život píše rôzne príbehy a ľudia robia občas nepochopiteľné a diskutabilné rozhodnutia. Keď Rajashree Patil zomrel dospelý syn na rakovinu, rozhodla sa jeho mama, že takýto koniec to nebude! Jej syn musí žiť ďalej!

Táto trúchliaca 49-ročná mamička z Indie si vymyslela šialený plán! Rozhodla sa totiž reinkarnovať svojho mŕtveho syna!

Podstúpila umelé oplodnenie s použitím synových spermií a dnes je už šťastnou matkou (alebo starou mamou) dvojčiat. Jej syn v nich takto žije naďalej.

Jej zosnulý syn študoval v Nemecku, keď mu v roku 2013 diagnostikovali nádor na mozgu. Pred podstúpením operácie a následnou liečbou si uložil vzorku spermií do spermobanky.

Liečbu úspešne zvládol, avšak rakovina sa mu v roku 2016 vrátila a o niekoľko mesiacov neskôr jej podľahol.

Pred svojou smrťou splnomocnil svoju matku a sestru s nakladaním so svojimi spermiami.

Takto skrsol v hlave jeho mamy plán, ako synovi prinavrátiť život!

Ona sama však nebola vhodnou kandidátkou na umelé oplodnenie, a tak úlohu donosenia bábätka prevzala na seba ich príbuzná. Podstúpila umelé oplodnenie z chlapcových spermií a matkinho vajíčka.

Po pôrode dvojičiek, chlapčeka a dievčatka, si ich osvojila smútiaca matka. Odmieta oslovenie stará mama, je presvedčená o tom, že je biologickou matkou dvojičiek.

Okolie im drží palce a ako sa vyjadril aj primár z centra asistovanej reprodukcie v Indii: „Sme šťastní, že sme mohli pomôcť tejto mamičke preklenúť jej obrovský smútok a prinavrátiť šťastie do tejto rodiny. Svojho syna má späť v podobe krásnych a zdravých dvojčiat!“

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: