Septembrová MAMA a ja už v predaji!

Redakcia | 30. august 2024
Septembrová MAMA a ja už v predaji!

Úsmev, prosím. Koniec leta znamená aj nové začiatky, výzvy a zážitky. Čaká vaše dieťa nástup do škôlky? S nami túto veľkú udalosť zvládnete ľahšie.

Septembrová MAMA a ja 

Hurá do škôlky

Ak z vás dieťa vycíti neistotu, hladký prechod do škôlky sa nepodarí. Deti sa zväčša boja nových vecí. Preto sa pripravte na možné scény v šatni či plač pri dverách do triedy. Dôležitú rolu zohráva vek, povaha  dieťatka, jeho osobnosť, ale aj samotní  rodičia. Veľmi dôležitá je kooperácia dieťaťa, rodiča a učiteľa, aby túto fázu zvládli  všetci na výbornú.

Herečka Dominika Kavaschová o materstve

Dominika je živel. S veľkými očami vás preskúma, ticho sa pousmeje a povie, čo si myslí. Je spontánna a otvorená, s hlavou plnou nápadov. Miluje byť videná rovnako, ako miluje byť schúlená na pohovke a ticho sa túliť (alebo nahlas smieškovať) so svojou rodinou. Maia, Danko a Dominika sú zohraná trojka, majú radi život a jeden druhého najviac, ako sa len dá.

BLOG Klaudia Rusnák @helloklaudi

Máme novinku! "Ahojte, to som ja, Klaudia. Som veľmi nadšená z možnosti podeliť sa s vami  o pár mojich úvah práve tu, v časopise. V niečom hmotnom. Ale poďme rovno k veci.  Moja otázka na dnes znie: Ako ochránime mužov v roku 2024?" Máte sa na čo tešiť! 

Flexibilná pracovná doba a mamy

Ako môže flexibilita znížiť stres, zvýšiť spokojnosť zamestnancov a pomôcť mamám po návrate z materskej dovolenky? Rozoberieme si to na drobné s odborníkmi z ING Hubs Slovakia

Moje dieťa nechce spať na obed. Čo s tým robiť?

Denný spánok je otázka, ktorá často trápi rodičov. Je jednou z tém, ktoré sa rozoberajú na detskom ihrisku aj v internetových diskusiách pre mamičky. Faktom je, že každé dieťa je iné a aj keď existujú isté orientačné tabuľky, koľko by dieťa malo spať, je to veľmi individuálne, pretože každá z nás – vás má doma iné dieťa.

Súrodenci: Bijú sa a hádajú

Súrodenci majú sebou vzťah, ktorý sa nevyrovná žiadnemu inému. Tak sa ľúbia, že sa niekedy až ťahajú za vlasy, štípu, podkopávajú... jednoducho, občas to medzi nimi škrípe. Ako upratať mierne napätie, ktoré býva dôsledkom žiarlivosti? Ako deťom nastaviť pravidlá v tomto smere, aby si udržali dobrý vzťah až do dospelosti? 

Tvrdnutie bruška v tehotenstve

Treba sa obávať? Môže znamenať komplikácie? S odborníkom sa pozrieme na príčiny aj riešenia. 

Ako pripraviť zdravú desiatu? 

Tipy a chutné recepty. Nové ingrediencie a nápady, ako pripraviť desiatu tak, aby nezostala nedotknutá v školskej taške do popoludnia.

+ inšpiratívne mamy a ich príbehy, ktoré si s úžasom prečítate.

Máte už predplatné? MAMA a ja je vašim sprievodcom a motiváciou na ceste rodičovstva. 

Máte niekoľko možností predplatného a ešte aj so skvelým darčekom navyše! Tento mesiac získate k 10 číslam časopisu MAMA a ja jemný šampón pre hebké vlasy Mádara Kind.Testovali sme ho v KLUBE a mamičky boli extra spokojné.  

Ako PREMIUM členkám KLUBU MAMA a ja vám pribalíme k ročnému predplatnému ďalšie benefity + bohatý praktický balíček podľa vlastného výberu.  

VYBER SI SVOJE PREDPLATNÉ TU

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: