Nová kolekcia C&A: Hľadanie krásy v chaose

C&A | 30. november 2023
Nová kolekcia C&A: Hľadanie krásy v chaose
foto: C&A

Nová kolekcia C&A s názvom “Finding Beauty in Chaos” (Hľadanie krásy v chaose) sa snaží urobiť z bežného denného okamihu niečo módneho a moderného vďaka ready-to-wear štýlu.

“Finding Beauty in Chaos” 

Spoločnosť C&A predstavila svoju kolekciu na jar/leto 2024 “Finding Beauty in Chaos” vo svojej vlastnej továrni na džínsy v nemeckom Mönchengladbachu. Kolekcia bola prezentovaná vybratým európskym media partnerom a influencerom a je postavená na na štyroch hlavných trendoch. 

“Zatiaľ čo skôr sme preskúmavali naše dedičstvo a históriu, teraz definujeme našu budúcnosť. Chceme postaviť tento most s jasným cieľom navrhnúť budúcnosť, kde môžeme byť všetci  sami sebou. Od človeka k človeku – a najlepšie spoločne! Nachádzať krásu v každodennom chaose, nie je to to, čo všetci hľadáme? Pokračujeme vo výrobe kvalitnej a cenovo dostupnej módy pre všetkých. Robíme všetko  preto, aby naši zákazníci dobre vypadali, dobre sa cítili a dobre jednali.”, hovorí Mandy Hendriks, vedúca návrhárka dámskeho oddelenia.

Kolekcie C&A 

Kolekcia “New Iconics” C&A znova objavuje klasiku ako logománia a pridáva kontrast medzi elegantným a ležérnym, mužskou a ženskou siluetou a to všetko vo farbách, ako je čierna, biela a džínsová modrá. 

C&A

Spojenie medzi mestským životom a prírodou predstavuje kolekcia “Raw Simplicity”. Tu prevažujú hrubé textúry, utility a štýl pracovného oblečenia v tmavej olivovej a jasne zelenej alebo žltej. Kolekcia “Culture Exchange” ukazuje dedičstvo, remeslo a folklór z celého sveta. Tieto štýly sú zdobené grafickými potlačami a strapcami. 

C&A

Kolekcia “Maximal Abundance” predstavuje štýl plný kvetov a ovocných prvkov, romantické plisé a volániky. Jar je na dosah vďaka intenzívnym farbám, ako je ohnivá oranžová, malinovo ružová a purpurová.

C&A

Jeden z vrcholov prehliadky vznikol vďaka partnerstvu C&A a Rangsutra, sociálnou iniciatívou pre genderovú rovnosť v Indii. Spoločne s indickými ženami vytvorila spoločnosť C&A úžasnú autentickú kapsulovú kolekciu. Tieto vysoko kvalitné ručne vyšívané kúsky boli prvý raz predstavené na módnej prehliadke a dostupné budú vo vybraných predajniach v Európe v apríli 2024.

C&A tým zdôrazňuje svoj záväzok podporovať ženy a remeselníkov v ich vízii  pozitívneho vplyvu na indické komunity. 

C&A

Na jar si ešte počkáme, ale už teraz sa môžete tešiť na túto kolekciu, ktorá bude v predajniach a online dostupná od marca 2024. 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: