Ako si zbaliť tašku do pôrodnice?

Canpol babies | 18. apríl 2024
Ako si zbaliť tašku do pôrodnice?
foto: Canpol babies

Pred narodením bábätka sa mamičky strachujú, že na niečo dôležité zabudnú. Niečo, čo budú potrebovať v priebehu pôrodu alebo v prvých dňoch šestonedelia. Preto je dobré zbaliť si tašku do pôrodnice v predstihu a zabaliť si do nej všetko, čo budete potrebovať. Poďte sa s nami pozrieť, čo všetko Vám k prvým dňom po pôrode ponúkame v Canpol babies.

Zbaľte si tašku do pôrodnice spolu s Canpol babies.

Ideálny čas, kedy by ste mali začať uvažovať nad zbalením vecí, ktoré budú  pre vás nevyhnutné v pôrodnici je okolo 36. týždňa vášho tehotenstva. V prípade rizikového tehotenstva je lepšie zbaliť si tašku ešte skôr.

My v Canpol babies myslíme na budúce mamičky a snažíme sa im uľahčovať ich prípravu na materstvo. Pripravili sme pre Vás preto v spolupráci s mamičkami a pôrodnou asistentkou zoznam našich produktov, ktoré by vám prvé chvíle v pôrodnici určite mali uľahčiť.

Predstavujeme Vám produkty Canpol babies pre budúce mamičky:

Popôrodné vložky s krídelkami – zvýšia vám komfort počas popôrodnej rekonvalescencie a ochránia vašu pokožku pred podráždením, vďaka 4 krídelkám zabezpečia väčšie pohodlie. Ideálne riešenie na obdobie po pôrode na doma, po návrate z pôrodnice. 

Prenosná odsávačka materského mlieka Take&Go – perfektná pre účinnú podporu laktácie ako po cisárskom reze, tak aj po fyziologickom pôrode. Vedeli ste, že veľkosť prsníka nemusí nevyhnutne zodpovedať veľkosti bradavky? Veľkosť bradavky je určujúcou pri výbere správnej veľkosti lievika odsávačky.

Elastické prateľné nemocničné nohavičky – sú vyrobené z vysoko priedušného a strečového materiálu. Priedušná popôrodná bielizeň uľahčuje hojenie rán a zaručí držanie popôrodnej vložky na mieste.

Tvarované priedušné tampóny do podprsenky 3D – absorbujú tekutinu rýchlo a udržujú vlhkosť vo vnútri tampónu, tenké len 1,3 mm s lepiacim pásikom pre udržanie tampónu na mieste.

Chrániče bradaviek prémium – chránia boľavé bradavky počas dojčenia a podporujú regeneráciu pokožky. Najčastejšou príčinou boľavých bradaviek je nesprávna technika dojčenia alebo problém s prisatím bábätka. Chrániče bradaviek poskytujú ochranu počas procesu hojenia a umožňujú pokračovanie dojčenia.

Poháriky na uskladnenie materského mlieka – bezpečné skladovanie materského mlieka a iných jedál pre dieťatko. Skvelý a praktický pomocník, ktorý vám bezpečne uskladní materské mliečko v mrazničke až po dobu 6 mesiacov.

Balenie tašky do pôrodnice je dôležitou udalosťou pre nastávajúce mamičky. My v Canpol babies to vieme a na potreby budúcich mamičiek upriamujeme špeciálnu pozornosť, aby sme vám aj v tento výnimočný čas prinášali produkty tej najvyššej kvality, ktoré Vám od prvých chvíľ v pôrodnici všetko uľahčia.

Prvých pár týždňov po pôrode môže byť pre ženu veľmi vyčerpávajúcich, preto je veľmi fajn sa na toto obdobie pripraviť vopred, aby ste prvé chvíle s bábätkom zvládali bez obáv.  Na jednej strane sa vaše telo musí zotaviť po námahe z tehotenstva a pôrodu, na druhej strane – je tu nový člen rodiny, ktorý si v prvých týždňoch zaslúži Vaši stopercentnú pozornosť. 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: