Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,520 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • Bolest podbruska

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý podvečer už 3 dní ma trápia bolesti podbruska ako ked mam dostat MS a spodného chrbta . Dnes som spozorovala aj biely výtok nezapacha nič ma nesvrbi ani nepali. Myslíte že ide o prechladnutie ?

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    bez vyšetrenia nemôžem zistiť, čo Vás trápi ale bolesti a výtok sú známkami zápalu (nie prechladnutia), ak sa situácia nezlepší, je potrebné vyšetrenie.

Podobné otázky

  • bolest,cipky,tehotenstvo?

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den,
    -poslednych 10 dni som uzivala polygynax, kvoli prelieceniu mierneho zapalu. uz niekolko dni ma ale boli podbrusko. je mozne, ze to je sposobene polygynaxom?je mozne, ze som ho neuzivala spravne a zapal sa rozsiril?
    -dnes je 7. juna. posledna menstruacia bola 13.teho maja.nechraneny pohl. styk bol 19.teho maja (davali sme pozor) v inyhc dnoch sme pouzivali spermicidnu mast ako antikoncepciu. ocakavana menstruacia by mala byt o par dni. tehotensky test robeny 8 dni po nechranenom styku bol negativny. je nejaka moznost, ze som tehotna? respektive je bolest podbruska sposobena skor tym, ze predsalen prichadza menstruacia (neviem ci je to ta ista bolest) aleb to je skor sposobene polygynaxom a je potrebne opatovne zistovat ci som tehotna?

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    na Vaše otázky sa nedá odpovedať jednoznačne. Tehotnosť sa nedá vylúčiť, rovnako ako zápal krčka maternice, na ktorý je Polygynax slabý. Ak máte bolesti, potrebné je vyšetrenie.