Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,520 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • surne prosiiim poradte veelmi prosim soom zufala

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den,
    uz som tu spominala som 10 tyzdnov po interupcii, a mala som odvtedy raz menstruaciu, a teraz pred 2 tyzdnami som mala dostat dalsiu, ale ta uz nedorazila, tehotna nie som. Strasne ma pali prsnik lavy aj pravy ma boli, ale pravy ma neznesitelne pali, a vyteka mi z neho vodicka priesvitna, bola som s tym uz dva krat u gynekola, iba mi pichol vyvolavacku, kezde menstruacia mi meska a na prsniky mi povedal, ze je to normalne, aj to ze dakedy z prsnika nieco vyteka. Zevraj kym to nieje krvave, alebo zlte tak je to ok, ale mne sa to nezda, pre boha ved ma hrozne palenie, menstruacia mi nechodi vytok z prsnika ja sa velmi bojim a moj gynekolog mi iba tvrdi ze to prejde... prosim poradte, mam navstivit zajtra ineho gynekologa? Prosim poradte mi

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    zopakujte si tehotenský test, ak bude pozitívny, navštívte nemocnicu, kde Vám robili potrat. Ak bude negatívny, stav by sa mal postupne upraviť.