Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,527 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • Výtok z prsníkov

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Lenže on mi povedal, že to je normálne. Jediné čo mi dal tak výmenný lístok na sonografiu prsníkov a menštruáciu som mala len 4 dní je to normálne? Za odpoveď ďakujem.

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    ak sa jedná o výtok z oboch prsníkov, nemala by byť príčina organická, takže zrejme ultrazvuk nič neobjaví. Stále sa nazdávam, že sa môže jednať o hormonálnu príčinu, čo objaví odber krvi.

Podobné otázky

  • výtok z prsníkov

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý den
    písala som Vám pred niekoľkými mesiacmi že mám výtok z prsníkov bielej a až priesvitnej farby, uživala som aj Matodynon, a doktorka ma poslala aj na sono prsíkov no nič mi nenašli, vraj je všetko v poriadku.
    Preto sa Vás chcem informovať či sa nedá nič s tým robiť, ked sa oprem o niečo hned mám moré, sami fľačik nie je mi to príjemné, a antikoncepciu neučívam. A hormony som mala v norme tak to povedala doktorka. Nejestvujé nejaké vyšetrenie??? kde by mi vedeli zistiť prečo to mám prípadne či by sa to nedalo odstrániť????
    dakujem pekne

  • Som tehotna?

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den, chcem sa spytat, neviem ci som tehotna alebo nie, robila som si dva testy a oba boli negativne. Spozorovala som na sebe to ze mam bledy zelenkasty vytok z prsnikov z jedneho viac ako z druheho prsia mi narastli ale nebolia ma. Raz v noci ma strasne zaboleli vajecniky asi minutu to dost bolelo, nebola som este u lekara tak preto sa pytam ci to moze byt to ze som tehotna. Znemu v jedalnom listu mam len taku ze v robote som nikdy nejedla a uz tyzden musim vzdy ist na obed. jeden den som zvracala ale inak je vsetko v poriadku, cez den ma bolieva brusko a mam taky pocit ze by som mohla dostat menstuaciu. Dakujem za odpoved..