vykostenie kurata
Baby čím doma vykosťujete domáce kury ? Ja mám pocit že všetko mäso buďto prepílim alebo vyhodím :/ akože už aj nožnice som skúsila ale biedaa
Baby čím doma vykosťujete domáce kury ? Ja mám pocit že všetko mäso buďto prepílim alebo vyhodím :/ akože už aj nožnice som skúsila ale biedaa
Ja týmto https://profikuchar.sk/c/vykostovacie-noze/ivo-premier-vykostovaci-noz-15-cm-9001115 a je veľmi dobrý
Ja mám úžasné nože dellinger a s tými mi to ide ľavou zadnou a ani sa neotupia. Vďaka nim som sa aj naučila vykosťovať:-)
Vidím, že máme rovnakú skúsenosť:-)Doma vzdy vykostovala mama, ale ako som sa osamostatnila, bola som nútená sa to naučiť. Nemala som to rada a ani mi to nešlo..ale odkedy mám nôž dellinger, aj som si túto činnosť obľúbila:-) ľahučko mi to s ním ide, je veľmi ostrý.
Na vykostovanie potrebujes kvalitne ostry noz. To je zaklad uspechu.
to hej ostry noz, no chce to aj cvik pokial sa do toho clovek dostane, mozno najlepsie ist podla nejakeho toho videa a len trenovat. raz to ruk dostanes
Ja mozem odporucit noze IVO zo stranky https://profikuchar.sk/. Su super ostre a dokonca maju aj taky, co ma ochranu pred porezanim. Su vymakane.
@Natalia súhlasím, tiež som s nimi veľmi spokojná. Mám tento a je fantastický a hlavne dlho ostrý: https://profikuchar.sk/c/kucharske-noze/ivo-premier-noz-kucharsky-granton-20-cm-9043920?gclid=Cj0KCQiA7oyNBhDiARIsADtGRZYKbEE-gZivf3-EcTt-ms-nRm46ldRHKL2l4Ez5AQADuCHCoEwpf-IaAk82EALw_wcB
@Kristina na dellinger ani my nedáme dopustiť..sú skvelé..damašková oceľ je fakt kvalita
@Natalia my sme ich už tiež objavili a iné už ani nechcem..naozaj kvalitné nože
Tiež máme nože zo stránky profikuchar.sk a sú naozaj profi..hlavne tie IVO Premier. A navyše perfektne sedia do ruky, to je tiež dôležité.
tiež hladam nejake kvalitne nožiky, lebo tie čo mam doma su stale strašne tupe a už neviem čo s nimi. Asi ich vyhodim, len si musim kupit nejake kvalitne a hlavne ostre. Poradi mi niketo niečo?
chytim nejaky maly trochu zahnuty nožik a vykostim ho a je hotovo. AKurat ho potom musim naostrit, lebo je potom tupy ako motyka
@Monika z vlastnej skúsenosti ti môžem poradiť oceľové nože IVO Premier z profikuchar.sk, sú super, dlho ostré, perfektne sedia do ruky a navyše majú aj ochranu pred porezaním. Sú naozaj vymakané.
pravda je, že ja na to použivam klasicky nožik a potom to ani nevyzera ako kurča, ale ako nejaky kus handry
@Natalia aj ja na ne nedám dopustiť. Vrelo tiež odporúčam každému, kto chce mať doma kvalitné nože.