Jedinečné a výnimočné stretnutie s lektorkou Medzinárodnej asociácie masáží dojčiat

Redakcia | 23. august 2013

Jedinečné a  výnimočné stretnutie s lektorkou Medzinárodnej asociácie masáží dojčiat Mgr. Janou Ondruškovou - a vy na ňom môžete byť!

Tehuľky,  budúci ockovia, babičky, dedkovia, doktorky...

Pozývame Vás na jedinečné a  výnimočné stretnutie s lektorkou Medzinárodnej asociácie masáží dojčiat Mgr. Janou Ondruškovou

 4. septembra 2013

o 16:00 hod.

v Pohronskom osvetovom stredisku v Žiari nad Hronom

Získate informácie o tom, že  láskavé dotyky  podporujú imunitu a ovplyvňujú zdravie človeka na celý život. Naučíte sa akým jednoduchým spôsobom sa dá posilniť šťastie Vašich najdrahších hneď od narodenia.

 

Prihlásiť sa môžete do 2.9. 2013 , cena kurzu :  5 €/dvojica

( v cene je zahrnutá brožúra s jednotlivými masážnymi ťahmi)

 

e-mail: ivkaznavova@gmail.com , t.č. 0905 215 848 ,  0915 980 919

 

Ponúkame vám možnosť naučiť sa používať cielené dotyky masáže pre vaše dieťatko, ktoré budete využívať mnoho rokov.

Dotyky nás sprevádzajú od narodenia a počas celého života majú zásadný životný význam. Dieťatku dodáva dotyk pocit tepla, lásky a istoty. V metóde Masáží dojčiat a detí sa učíme používať dotyk zámerne, vedome.

Ponúkame Vám špecializovaný kurz, ktorého cieľom je okrem naučenia sa techniky masáže svojho hlavne upevnenie citovej väzby medzi rodičom alebo opatrovníkom a dieťaťom. Nie je to módny výstrelok. Je to staroveké umenie, ktoré pomáha pochopiť reč novorodeného dieťaťa a dodáva rodičom pocit sebavedomia v starostlivosti o svoje dieťa. Krása tohto láskyplného umenia spočíva aj v tom, že na masáž nepotrebujete žiaden špeciálny talent, všetko Vás naučíme. Je to jednoduché a prirodzené.

Prečo masírovať svoje dieťatko?

Masáž posilňuje detskú imunitu, zlepšuje vláčnosť pokožky, stimuluje systém tráviaci, nervový, lymfatický, pomáha napr. pri odhlieňovaní, nespavosti, plynatosti, kolike, prerezávaní zúbkov, znižuje antistresové hormóny - napr. po pôrode. Preto je vhodné sa ju naučiť už v tehotenstve a využívať hneď po narodení. 

Čo sa naučíte?

Preberieme masáž celého tela dieťatka, špeciálnu masáž proti kolike a koordinačné cviky na upevnenie svalstva a vyváženejšiu koordináciu dojčaťa. Budete lepšie rozumieť signálom dieťatka, napr. signálom plaču a reagovať na ne. Dozviete sa o masážnych olejoch, ktoré sú vhodné a ako ich používať. Ukážeme si prispôsobenie masáže potrebám rastúceho dieťaťa. To, čo sa naučíte, tak budete môcť využívať dlhé roky.... A v neposlednom rade sa naučíte relaxovať a samozrejme sa aj zabavíte so svojimi deťmi v kruhu iných mamičiek.

Kurz vedie certifikovaná inštruktorka, členka Medzinárodnej asociácie IAIM a Slovenskej asociácie masáží dojčiat Mgr. Jana Ondrušková - (CIMI - Certified Infant Massage Instructor), jednotlivé ťahy ukazuje na bábike.

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: