Žena doma: Môj milý muž, už nie som tá žena, ktorú si si vzal

Mary K. | 8. október 2018
Žena doma: Môj milý muž, už nie som tá žena, ktorú si si vzal

Stále sa vedľa teba prebúdzam a ty sa na mňa občas zadívaš a hľadáš tú ženu, ktorú si si vzal. Viem to. Zmenili sme sa. Aj ty aj ja.

Mám pár vrások, z ktorých môžeš čítať prebdené noci a naše nezhody. Môžeš z nich čítať aj šťastné dni, keď sme sa smiali na našich deťoch a ich nápadoch. Môžeš z nich vytušiť moje smútky a skúsiť ich milovať. Moja tvár je mojim životom. Si v nej aj TY.

Žena doma: Som lenivá mama
Prečítajte si tiež:

Žena doma: Som lenivá mama

Moje telo je mäkšie, poddajnejšie, láskavejšie

Naše deti sa ku mne túlia  a ja im ponúkam svoje objatie, do ktorého sa môžu skryť, keď sa im nedarí. Sú vo mne odkedy prišli na tento svet ako fazuľky a budú navždy. Moje telo je plné nehy aj pre teba. Stvorili sme život, vdýchol si mi lásku a tá je stále vo mne. Moje prsia, boky, zadok, ruky. Všetko som to stále ja, rozdaná pre vás. 

Tak si mal rád moje nápady a prekvapenia. Je ich menej pre teba

Viem. Náš čas delíme medzi deti. Aj keď sme spolu sami, sú medzi nami. Bavíme sa o nich, počujeme ich, plánujeme ich život a naše miesto v ňom. Nosíme ich v hlave, aj keď sme iba jeden pre druhého. Stali sa našou súčasťou  a zmenili naše potreby. Milujem tie chvíle, ktoré máme len Ty a Ja pre seba. Aj keď je ich málo. 

Stále sa vedľa mňa prebúdzaš a ja sa na teba občas zadívam a hľadám toho muža, ktorého som si vzala. Zmenili sme sa. Aj ty aj ja.

Stal sa nám život, môj milý. Krásny, čarovný, neočakávaný...život. 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: