Táto mama 6 detí sa za svoje telo nehanbí. Ľuďom však prekáža

MK | 28. august 2018
Táto mama 6 detí sa za svoje telo nehanbí. Ľuďom však prekáža
foto: SharnyandJulius/Instagram

Zdá sa, akoby sme neakceptovali nedokonalosť. Akoby sme nechceli vidieť pravdu a rešpektovať prirodzené zmeny. Táto mama však kritiku ustála. Aj vďaka svojmu manželovi.

Sharny Kieserová jej mamou 6 detí. Zároveň propagátorkou zdravého životného štýlu a fitness trénerka. Často zdieľa, spolu so svojim manželom, úprimné fotografie života svojej rodiny na Instagrame.

Strie ani ovisnutá koža po pôrode nie sú hanbou

Na fotografiách sa Sharny objavuje aj v plavkách, pri cvičení a rôznych aktivitách. Jej brucho možno nevyzerá ukážkovo, ale je to zdravá žena, matka, ktorá má za sebou 6 tehotenstiev a 6 pôrodov. Nedávno jej manžel zdieľal typickú plážovú fotografiu, za ktorú boli vystavení množstvu negatívnych komentárov, kvôli ovísajúcej koži na bruchu a striám.

Toto je fotografia, za ktorú by sa mali manželia "hanbiť". Ako propagátori zdravého životného štýlu, si predsa nemôžu dovoliť ukázať TOTO....



Čo urobili? Sharnyin manžel ako odpoveď zdieľal ďalšiu fotografiu, ktorá mohla a mala prinútiť hejtujúcich, aby sa zamysleli nad tým, čo vlastne kritizujú...A pridali ďalšie, ešte výraznejšie so slovami, aby sa matky nehanbili za svoje telá. nech sú akokoľvek poznačené pôrodom. Aby boli spokojné a zdravé. 



Vo svojom stanovisku napísal:

"Mamičky, so striami, bez strií, s dokonalým telom aj tým nedokonalým. Milujte sa také, aké ste. Vaše telo je to, čím ste, čo ste prežili, čo nosíte v srdci....ste to VY!"

ZDROJ: thestir.cafemom.com

Fotogaléria

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: