S-story

Andrea Bírová | 4. júl 2017
S-story

Som stále sama. Starám sa, slúžim svojim synom, starému, svokre. Sú spokojní? Sotva. Synovia sú sebeckí, samoľúbi snobi. Starý sa spustil so svojou sekretárkou. Skutočne sexi soplaňou.

Starému som spravila strašnú scénu: sekretárka

Smial sa. Stála som strnulo, slzy stekali, slová sa skomolili. Starý si stále splietal svoje: „Skončili sme! Som so sekretárkou spokojný. Spravíme svadbu, splodíme syna. Som sviňa? Smiešne.

Skús sa spytovať sama seba. Sexovali sme sviatočne. Stále si sa sťažovala, sekírovala. So sekretárkou sa stále smejeme, stále súložíme. Svet sa stal skvelým. Sorry!“

Súhlasím, som slabý súper. Starnem, strácam sexapeal. Sebavedomí synovia súdržia so starým. Sú spracovaní správnou sumou.

Súhlasím so svojou svokrou, som sprostá. Sama som si spôsobila svoj stav. Svadbou som stratila svoje sny. Stala som sa sliepočkou, sústavne starostlivou, spokojnou slúžkou.

Som stále sama, stotisíc sĺz stieklo spolu so smútkom. Spytujem si svedomie, sporadicky sa spíjam so susedkou. Splachujem smútok slivovicou. Spomínam.

Splietam spomienky sťa stužky. Strácam súdnosť, sledujem stupídne seriály, skučím, smrdím spoteninou, slivovicou, sardinkami. Som strapatá. Strašné, stávam sa spodinou.

Spamätaj sa!“, skríkla sestra. "Si skutočne sprostá. Skonči so sebaľútosťou. Skús si splniť svoje staré sny. Spomínaš? Stále si sexi, stačí sa sprchovať. Samca splašíš suverénne. Sú stovky slobodných, skvelých samčekov. Skús sa snažiť!“

Prečítajte si: Čo robiť po rozvode? 8 rád pre osamelé.

Som skutočne stratená?

Sotva. Som slobodná! Striasla som sa sarkastického, sebeckého sukničkára. Som schopná správať sa správne.

Sestra sa snaží splašiť seriózne sanatórium. Stačí! Som schopná sama sa sformovať. Schudnem, skúsim správnu stravu, samovzdelávanie. Sebadôveru si spevním sezónnymi sandálmi a sexi svetrom.

Slovenská sporiteľňa sa snaží skvalitniť svoju správu. Sláva, som spôsobilá, stávam sa súčasťou sporiteľne. Spravujem súvahy, súpisy, sumáre. Som spokojná, sebestačná, stretávam sa so skutočne sympatickým svalovcom. Sadli sme si. Smejeme sa, sexujeme.

Samozrejme som stretla starého so samodruhou slečnou sekretárkou. Scvrknutý, sedemdňové strnisko, sivé sako. Spustol. Správal sa smiešne, snažil sa skryť.

Spomedzi starých spolužiakov som splašila stopercentné správy. Starý spreneveril skutočne slušnú sumu. Snažil sa sekretárke splniť sny.

Skutočný samaritán. Snaží sa súčasne stihnúť súd, splácať splátky. Spolužitie so sekretárkou sa skazilo. Slečna stupňuje svoju spotrebu. Starý skrátka stratil solventnosť.

Ako som prežila rozvod...

Synovia sa skúšajú skontaktovať

Slzia, sľubujú. Stretli sme sa. Sú smutní. So starým skúsili strasti. Spustili sebakritiku, sebaobviňovanie. Snažím sa správať silne. Smola. Samovoľne slzím. Sú späť. Synovia.

Snáď skvalitním správanie stratených synov. Snáď sú schopní stať sa skutočne správnymi stvorami. Som spokojná, sme spolu. Sladké sny synčekovia. Synovia spia.

Sedím so svojím sladkým svalovcom. „Sekt?“, spýtal sa samopašne skvelý spoločník. Samozrejme. „Spravil som strechu“, spomenul, „si spokojná?“ Som spokojná. Sedíme, stískame sa, sledujeme sci-fi, sŕkame sekt. Sprístupnila som svoje srdce. Súhlasím so svojou sestrou. Stačí sa sprchovať.

Nevera v ženských šatách

Nevera (nie) je čiernobiela

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: