Mojej mame nedovolím stretávať sa s deťmi. Nesúďte ma. Mám na to dôvod.

Z Vašich listov | 5. december 2018
Mojej mame nedovolím stretávať sa s deťmi. Nesúďte ma. Mám na to dôvod.

Mama žije s partnerom, ktorý moje deti neznáša. Takto to je a narovinu mi to aj povedal, že sú nevychované a že si neželá, kým ich nenaučím slušne sa správať, chodiť k nim. Mama býva u neho v byte.

Nemôžem povedať, že sme vždy mali výborné vzťahy, ale na deti bola dobrá a aj postrážila, keď bolo treba. S otcom sa rozviedli, keď som bola malá, väčšinu času bola sama, ale teraz ma priateľa už tri roky. A ten vstúpil do našich vzťahov a pokazil ich ešte viac.

Priateľ mojej mamy moje deti neznáša

Pred ňou sa tvári ako neviniatko a klame jej do očí, ako je rád, keď sú deti u nich a mne skoro nadáva, prečo ich tam dávam. Párkrát som sa s ňou o tom snažila porozprávať, ale nepripustila, že mám pravdu a že Tomáš je neférový chlap.  

Minule boli deti choré, tak som ju zavolala postrážiť, kým sa nevrátim z práce. Bola dva dni a potom mi oznámila, že Tomáš kúpil noc v kúpeľoch a že nech sa nehnevám, že si musím sama poradiť. Urobil to naschvál. Nechápem, ako môže mať mama také slepé oči. K nej sa tuším správa dobre, ale už to, že jej klame vo vzťahu ku mne a k jej vnukom, je od neho hnusné.

Je majetnícky na ňu a nechce, aby bola „babkou“, že ešte nie je taká stará. Neverili by ste, ako ma to štve, ale ona sama sa rozhodla.

Moje deti kvôli tomu chlapovi nebudú mať babku

Naposledy, keď tam boli chlapci, tak mi vraveli, že im Tomáš nedal jesť, až kým neupracú a nepovysávajú byt. Babka bola na nákupe a on si rozkazoval. Chlapci ho neznášajú. Mám pocit, že sa ho boja, ale nikdy mi nepovedali, že by ich udrel. Možno preto, že sa boja.

Mama mi povie, priveď chlapcov, ale nechcú k nim ísť. K nám domov, keď ju zavolám, Tomáš sa pritrepe s ňou a nemôžem sa pozerať, na to, ako sa pretvaruje. Požiadala som ju, aby ho k nám nevodila a ona, že je jej partner a mám ho akceptovať. Nemôžem. Nech si s ním žije, ak chce, ale do môjho bytu ten človek nevkročí a ona bez neho tiež nie. Ktovie, čo jej nabulikal.  Zaťala sa a tak nechodí.  

V januári by mal ísť do kúpeľov a skúsim sa s mamou porozprávať. Nech majú chlapci babku, ale za takých okolností, keď ich aj mňa jej partner slovne napáda, si poradíme bez nej.

- Viki.-

Chceme počuť aj Váš príbeh. Napíšte nám o svojom živote, o jeho radostiach i trápeniach, podeľte sa s ostatnými mamičkami a môžno si pomôžete navzájom. 
Píšte nám na adresu: 
story@orbisin.sk

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: