Vanička na kúpanie - užite si s bábätkom každý moment naplno!

PR článok | 10. júl 2024
Vanička na kúpanie - užite si s bábätkom každý moment naplno!
foto: Pexels

Kúpanie je jednou z najviac obľúbených činností bábätiek i mamičiek. Počas kúpania si užijete plno zábavy a nežných momentoch. Aby ste si tieto okamihy skutočne vychutnali, musíte mať pre bábätko pripravené rôzne pomôcky na kúpanie a tiež na starostlivosť o dieťatko po kúpaní. Čo všetko okrem detskej vaničky budete potrebovať?

Vanička na kúpanie - pripravte na kúpanie bezpečné prostredie

V obchodoch s detským sortimentom nájdete vaničky na kúpanie v rôznych rozmeroch, dizajnoch a z rozmanitých materiálov. Pri výbere vaničky si všímajte jej tvar - musí byť anatomický. Iste oceníte, keď detská vanička bude disponovať doplnkami ako opierka, integrované sedadlo alebo ventil na vypúšťanie vody. Najčastejšie sa vaničky na kúpanie vyrábanú z plastu. Tento materiál sa dobre čistí, je ľahký a odolný. 

Detská vanička a protišmyková podložka

Nie všetky vaničky majú vo vnútri integrovanú protišmykovú vložku. V takomto prípade dokúpte do vaničky podložku, ktorá zabráni pošmyknutiu alebo pádu. Prísavky držia podložku bezpečne na dne vaničky a bránia pohybu. Preskúmali sme ponuku podložiek a tiež ďalšie pomôcky na kúpanie bábätka, ktoré sú na trhu dostupné. V rozmanitosti ponuky jednoznačne vedie obchod JUKKI. Po bližšom náhľade do obchodu JUKKI zistíte, že ide nielen o predajcu, ale tiež výrobcu detského sortimentu. Prekvapia vás skvelé ceny a vysoká kvalita. Odhalili sme, že JUKKI má svoj vzťah k deťom a k starostlivosti o deti zakotvený v slogane "Podporujeme super rodičov". Nechajte sa podporiť aj vy a nakupuje v JUKKI bez starostí o kvalitu, bezpečnosť a komfort produktov.

Vaničky na kúpanie a teplomery

Kontrola teploty vody pred kúpeľom a počas kúpania by mali byť prioritou každého rodiča. Na tento účel slúžia teplomery do vaničky. Vanička na kúpanie nie je len miestom hygieny, ale aj zábavy. Teplomer AKUKU z obchodu JUKKI je kombináciou praktickosti a hravého dizajnu. Tvar zvieratka a kontrastné farby stimulujú zrak bábätka. Tak ako aj iné produkty JUKKI, aj teplomer je bezpečný na používanie, neobsahuje ortuť a materiál je odolný voči rozbitiu.

Detské vaničky a pestré hračky

Nechajte si v obchode JUKKI zoradiť všetky doplnky na kúpanie podľa účelu a objavíte nádherné hračky do vaničky. Vaše baby ich bude zbožňovať. Vaničku vďaka hračkám premeníte na prostredie, v ktorom sa bude bábätko cítiť skvele. Dôležité je, že hračky do vaničky pre dieťa JUKKI sú kreatívne, farebne pútavé a bezpečné na hranie. Vybrať si môžete z hračiek s prísavkami alebo na podporu vývoja dieťatka.

Detská vanička a osušky

Po kúpaní nastáva čas sušenia. Priam na zjedenie bude vaše bábätko vyzerať v osuške s uškami, kapucňou alebo vo farebnom ponče od JUKKI. Uvedené pomôcky sú vysoko savé, jemnučké na dotyk a šetrné k detskej pokožke. Farebne sú prispôsobené tak, aby ste dokázali vybrať osušku pre chlapčeka i dievčatko. V JUKKI je väčšina sortimentu na sklade, takže na vybrané kúsky nebudete dlho čakať.

JUKKI detské potreby - oveľa viac ako len starostlivosť o bábätko

"U nás sa staráme o pohodlie a bezpečnosť detí, ako aj rodičov." S takýmto zámerom vstúpil obchod JUKKI na trh a do bodky plní všetky svoje predsavzatia. Keď si dáte zobraziť ponúkané produkty, zistíte, že nakúpite všetko pre bábätko i rodičov na jednom mieste. Na kúpanie a hygienu detí slúžia nielen vaničky, ale tiež prebaľovacie podložky, plienky, kefky či nosné odsávačky. V JUKKI zoženiete taktiež detské oblečenie, deky, bielizeň, zavinovačky, ochranné bariéry do detskej postieľky, úložné boxy a veľa iného. Pre mamičky sú pripravené kvalitné vankúše na dojčenie, tehotenské oblečenie, tašky a doplnky pre starostlivosť po pôrode. Pustite sa do prieskumu skvelých potrieb pre bábätká a preklikajte všetky stránky obchodu JUKKI. Zaraďte sa k spokojným zákazníkom JUKKI a využite možnosť nakupovať kvalitu za skvelé ceny!

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: