Valábika zmohlo nakupovanie: Som klasik a tomuto obchodu nedokážem odolať!

Planeo | 22. december 2021
Planeo
foto: Planeo

V nitrianskom obchodnom centre nachytali Borisa Valábika, ako odpočíva na stoličke v istej predajni. Žeby už nevládal nakupovať? Alebo ho neláka online nakupovanie? „Nasával som pozitívnu atmosféru,“ priznáva so smiechom známy Nitran.

Hoci sa online nakupovanie od minulého roka stalo oveľa častejším, mnohí z nás majú radšej „starú klasiku“, spojenú s prechádzaním sa po obchodoch, ohmataním si tovaru a aj s rozhovorom s predavačmi. Najčastejší vnímaný rozdiel medzi online a tradičným nakupovaním je ten, že online nakupovanie je veľmi pohodlné, keďže môžete nakupovať kedykoľvek a kdekoľvek, zatiaľ čo tradičné nakupovanie môže byť časovo náročné, no umožňuje vám skutočne vidieť a dotknúť sa kupovaných produktov. 

Online shopper alebo offline nakupovač?

Moderátor Boris Valábik strieda jedno s druhým. „Záleží na tom, koľko mám práve času, ale ak môžem, uprednostním tradičné nakupovanie. Rád si pozriem elektronické novinky a vychytávky do domu aj na záhradu, či pre novopečených rodičov, za akého sa ešte stále považujem aj ja,“ prezrádza o sebe otecko 10-mesačnej Viktorky. Preto sa poteší zakaždým, keď chce ísť jeho krásna manželka nakupovať. „Prejdem s ňou nevyhnutné obchody, a potom sa ´odparkujem´ do predajne PLANEO Elektro,“ smeje sa Boris. „Mám rád atmosféru v tejto sieti predajní, kde sú predavači milí, ale nie dotieraví a aj keď vidia, že nič nekupujem, sú nablízku, pripravení ochotne poradiť alebo predviesť tovar,“ pochvaľuje si. 

A čo Borisa zaujalo naposledy? 

planeo

S FoodCyclerom je život ľahší a ekologickejší. (Foto: Zuzana Dudášová, Oresi Studio)

Elektrický kompostér FoodCycler od Sage: Poradí si so všetkými organickými kuchynskými zvyškami, takže smetný kôš môžete darovať svojmu nepriateľovi.

Multifunkčný hrniec Catler: Hrniec, ktorý varí, dusí, smaží, pečie a pritom rozpráva? Pre začínajúcich kuchárov, mamičky na materskej, starých rodičov a zaneprázdnených workoholikov je ideálny!

 planeo

Vínotéka Philco: Kto raz pil prechladené alebo teplé víno, pochopil, že tento mok sa dá vychutnať len pri ideálnej teplote. Preto keď vínko, tak z vínotéky Philco.

 planeo

Sónická zubná kefka Sencor: Darovať zubnú kefku by nebolo žiadne terno, zato touto elektrickou krok vedľa nespravíte. Veď zubná kefka sa stará aj o zdravie – a to je najviac!

planeo 

Zastrihávač fúzov BaByliss: Dlhé brady už nenosia ani drevorubači. Chlap s pekným zostrihom na tvári vyzerá oveľa lepšie. Veď aj Boris o tom vie svoje. 

planeo

A čo zaujme v PLANEO vás? Pozrite si tovar za skutočne dobré ceny!

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: