Trápi vás MIGRÉNA? Vyskúšajte TOTO!

Marika Koscelníková | 26. október 2017
Trápi vás MIGRÉNA? Vyskúšajte TOTO!

Migréna nás dokáže odrovnať. Nie vždy sa nám dá ležať v posteli so zatiahnutými závesmi. Našli sme niečo, čo môže pomôcť. Vyskúšajte!

Bolesti hlavy sú nepríjemné pre každého, ale migréna je ubíjajúca pre organizmus.

Migréna a liečba (ne)existuje?
Prečítajte si tiež:

Migréna a liečba (ne)existuje?

Migréna nie je „len“ bolesť hlavy

Aký je medzi nimi rozdiel? MIGRÉNA je:

  • je  zvyčajne viac bolestivá (často označované ako pulzujúce bolesti)
  • rozmazané videnie,
  • citlivosť na svetlo,
  • nevoľnosť
  • závrat.

Lieky proti bolesti síce môžu poskytnúť určitú úľavu, pravidelné používanie je však nebezpečné a po čase prestávajú byť účinné. Ak ste už vyskúšali všeličo a nič nezabralo, máme pre vás TIP. Overený a vyskúšaný. Ak začínate cítiť, že prichádza migréna, skúste si namiešať nápoj, ktorý vám pomôže.

Zastavte migrénové bolesti hlavy s citrónom a himalájskou soľou

Ako si nápoj pripravíte:

Vytlačte šťavu z celého citróna do pohára s vodou (izbovej teploty) a pridajte 2 čajové lyžičky himalájskej kryštalickej soli. Vypite celý pohár naraz. Bolesť by mala uvoľniť do niekoľkých minút.

Nápoj na MIGRÉNU:




Hoci to nie je práve najchutnejšia voľba, funguje z niekoľkých dôvodov. 75 až 90 percent bolesti hlavy je dôsledkom dehydratácie. Voda pomáha hydratovať vaše telo. Ak trpíte častými migrénovými bolesťami hlavy, príčinou môže byť nedostatok soli, minerálov alebo elektrolytov. Himalajská soľ obsahuje viac ako 84 minerálov a elektrolytov.
 
Citrón je vitamínová bomba, má detoxikačné vlastnosti. Podporuje správne fungovanie pečene, ktorá sa zbaví toxínov vo vašom tele a pomáha zbaviť sa bolestí hlavy a ďalších ťažkostí.

Vedeli ste, že:

Migréna trápi viac ako štrnásť percent svetovej populácie, čo predstavuje viac než miliardu ľudí?
Podľa najnovších výskumov je migréna ochranným mechanizmom mozgu. Vedci prišli na to, že bolesť hlavy slúži na opravu tých častí mozgu, ktoré poškodil oxidačný stres ( nedostatok spánku, hluk, znečistené ovzdušie, strava a celkovo nezdravý životný štýl).

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: