Tipy na naj udržateľné darčeky, ktoré rozžiaria detské očká

Bubliboom | 7. december 2020
Bubliboom
foto: bubliboom.sk

Vybrali sme pre vás vianočné darčeky pre všetky vekové kategórie z obchodíku Bubliboom podporujúceho férové značky a lokálny dizajn.

Dovoľte si spomaliť

Ponorte sa do detského sveta, kde sa čaro Vianoc nemeria počtom darčekov, ale ich precíznym výberom, aby urobili tú najväčšiu radosť v očiach malých aj veľkých. Snáď ešte nikdy nebolo také dôležité vziať si k srdcu tipy na zodpovedné predvianočné nakupovanie.

Aby sme podporili tých, ktorí to majú tento rok náročnejšie, aby sme boli vnímaví k planéte a zbytočne neutrácali pod nátlakom šialených "čiernych" výpredajov... Tak si vyberte s nami. 

Pre najmenších 

Zvieratká a doplnky Picca Loulou  nie sú len roztomilými hračkami. Sú to aj krásne doplnky do detských izieb. Vyrobené z udržateľných prírodných materiálov a navyše ukryté v neprehliahnuteľných škatuľkách, takže si ani nemusíte robiť starosti s balením vianočných darčekov.

Bubliboom

Pre škôlkarov a školákov 

Kreatívne sady podnecujú fantáziu, podporujú tvorivosť a dokážu deti priklincovať k stoličkám aj na niekoľko hodín. Sú tak skvelým darčekom nielen pre ne, ale aj pre ich rodičov (a vás samých, čo si budeme klamať). Napríklad sada drevených pečiatok s jednoduchými geometrickými tvarmi, s ktorými si môže drobec vytvoriť zvieratká či dopravné prostriedky podľa svojich predstáv či podľa predlohy, poteší deti približne od 4 rokov.

Stojí za ňou barcelonská značka Londji, ktorá si dáva záležať nielen na výbere materiálov, ale aj na precíznom dizajne. 

Bubliboom

Pre malých, veľkých aj do bytu 

Ikonické myšičky Maileg sú láska na prvý pohľad. Vreckové verzie myšičiek s vami môžu zdolávať prvé výlety a zažívať dobrodružstvá, môžete ich prezliekať či voziť ich v mininatúrnych kočíkoch.

V noci oddychujú v dizajnových škatuľkách alebo prekrásnych domčekoch so skutočným mininábytkom a doplnkami, ktorými by ste nepohrdli ani vo svojej domácnosti. Neprehliadnite tiež roztomilé krabičky na prvé vypadnuté zúbky či nádherné pohľadnice a vianočné ozdoby, ktoré sú tento rok hitom. 

Bubliboom

 Pozrite aj www.bubliboom.sk.

Fotogaléria

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: