Testovali ste výživový doplnok na podporu imunity ImunoFit Kids

Redakcia | 30. apríl 2024
Testovali ste výživový doplnok na podporu imunity ImunoFit Kids

Ako s ním boli spokojné mamičky z KLUBU MAMA a ja?

Detská imunita sa líši od imunity dospelých tým, že imunitný systém detí je stále vo vývoji, a nie je tak schopný sa dostatočne brániť proti patogénom, ktoré spôsobujú rôzne ochorenia. Vzhľadom na to je dôležité venovať podpore detskej imunity zvýšenú pozornosť.

Test: Výživový doplnok na podporu imunity ImunoFit Kids

Aj preto sme pre mamičky z KLUBU MAMA a ja pripravili testovanie výživového doplnku na podporu imunity u detí ImunoFit Kids. Do testovania sme vybrali 10 mamičiek s deťmi vo veku od 3 do 8 rokov. 

Testovali ste výživový doplnok na podporu imunity ImunoFit Kids

Nástup do kolektívu je spojený s častejšími ochoreniami, čo nám mamy potvrdili aj v prieskume. Až 80 % z nich uviedlo, že nástup do kolektívu bol spojený s vyššou chorobnosťou u dieťaťa. 

Mamičky mali označiť, ako často ich dieťa ochorie:

  • 50 % označilo možnosť 1 – 3 krát za polroka
  • 30 % označilo možnosť raz do mesiaca
  • 20 % označilo možnosť, že ich dieťa býva choré tak 2-krát do mesiaca

Na otázku, ako podporujú imunitu u detí boli najčastejšou odpoveďou životospráva, pohyb na čerstvom vzduchu, dostatok spánku a tiež užívanie výživových doplnkov. Ako boli mamičky spokojné s výživovým doplnkom ImunoFit KIDS?

ImunoFit KIDS

Kombinácia prírodných zložiek - laktoferínu, l-lyzínu a vitamínu B6, prirodzene podporuje imunitný systém a odolnosť detí voči patogénom. ImunoFit KIDS je vo forme kapsuliek, ktoré môže dieťa buď prehltnúť a zapiť dostatočným množstvom vody alebo je možné obsah kapsuly vysypať do nápoja či jedla – odporúčanú dávku rozpustite vo vlažnej vode, čaji, mlieku alebo kaši.

Testovali ste výživový doplnok na podporu imunity ImunoFit Kids

Aké postrehy z testovania nám sprostredkovali mamičky? 

Synovi som kapsulu vysypala každý deň do malého množstva vody. Po pár minútach sa prášok rozpustil a on ho vypil. Nevedeli sme sa mesiac zbaviť soplíkov a kašľa a po pár dňoch užívania sa synov stav začal zlepšovať. Bez choroby v škôlke sme vydržali pár týždňov, čo u nás nie je zvykom. Preto určite odporúčam a budem synovi dávať naďalej.

Forma tobolky nebola práve najobľúbenejšia u dieťaťa, bálo sa, že ju neprehltne. Napokon to zvládlo. 
Viac by mi vyhovovala cmúľacia tableta. Verím však, že účinné látky a vitamíny v tomto výživovom doplnku urobili "svoju robotu", skoro bolo po soplíku. 

Vitamíny sa dcére páčili, ale ocenili by sme inú  formu. Napríklad, ak by boli gumové žuvacie vitamíny.

Keďže naša Alžbetka ešte nevie prehltnúť väčšie lieky veľmi oceňujeme na tejto kapsule jej jednoduché otvorenie, nakoľko to vieme už porovnať s inými produktmi, kde som sa natrápila s rozdelením kapsuly. Toto ma veľmi milo prekvapilo ako to ide ľahko...ďalej oceňujeme aj chuť samotného lieku, keďže sme nemali problémy to užívať. Malej to chutilo takže za mňa veľmi jednoduché presvedčiť ju, aby vitamíny užila a aj keď neviem ešte oceniť prínos, keďže to berieme krátku dobu, ale určite v užívaní budeme pokračovať aj naďalej.

Produkt som testovala cca mesiac. Dieťa bolo v čase testovanie choré a mam pocit, že sa príznaky a doba choroby skrátila. V tomto prípade by som ale zvolila inú formu podávania, napr. vo forme gumených cukríkov, ktoré ma dieťa v obľube.

Výživový doplnok ImunoFit KIDS naozaj oceňujem, obsahuje komplex zložiek, ktoré sa pekne spoja na podporu imunity dieťatka. V jeho užívaní budeme doma pokračovať, najmä v jesenných a zimných mesiacoch a počas choroby.  

Testovali ste výživový doplnok na podporu imunity ImunoFit Kids


Ďakujeme mamičkám a želáme veľa zdravia v rodinách!
Viac o výživovom doplnku ImunoFit KIDS sa dočítate TU. 

Už teraz pre vás pripravujeme ďalšie testovanie. Sledujte nás v KLUBE MAMA a ja. 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: