Prečo byť v PREMIUM+ KLUBE MAMA a ja?

Redakcia | 8. september 2024
Prečo byť v PREMIUM KLUBE MAMA a ja?

Si mama, tehotná mamička alebo máš už doma malého drobca? Chceš potešiť kamarátku, susedu alebo niekoho z rodiny skvelým darčekom? Čo povieš na ročné predplatné časopisu MAMA a ja – tlačená aj online verzia, možnosť testovania nových produktov, exkluzívne súťaže, prístup k celému obsahu a úžasný balíček k tomu?

Do PREMIUM KLUBU sa prihlásiš TU

Ročné PREMUIM+ členstvo za 49 € a balíček, ktorý poteší!

Za 49 € máš členstvo na celý rok, a k tomu balíček, ktorý má vyššiu hodnotu, než cena samotná! Vyber si svoj balíček:

  • Balíček MAMA – parfém, telové mlieko, produkty Nivea a ďalšia kozmetika, ktorá sa doma vždy zíde. A všetko to má hodnotu 58 €!
  • Balíček DIEŤA – magnetická stavebnica, termoska, kúpeľové perly, kefka na zúbky – hodnota 65 €!

Aktuálne je TOP balíčkom v rámci PREMIUM členstva.  Mamy si magnetickú stavebnicu nevedia vynachváliť, je TOP trendom medzi hračkami, ktoré rozvíjajú dieťa. U nás je máš ako darček, pretože ti chceme urobiť radosť.  

  • Balíček TEHU – kompletná starostlivosť pre budúcu mamičku. Kniha, oleje, vitamíny, všetko, čo ti spríjemní tehotenstvo. 

 „Som tehotná a predplatné som dostala ako darček od sestry. Musím povedať, že  balíček TEHU mi doslova urobil deň. Kniha je plná praktických rád a všetky tie oleje a krémy sú praktické pre  moje bruško. Oceňujem aj možnosť testovania krému na citlivú pleť, pretože práve v tomto čase mi padne vhod. Odporúčam mamičkám určite, “konštatuje PREMIUM+ členka Petra. 

Ale čo ak nechcem hneď ročné členstvo?

Chápeme! Preto máme mesačné členstvo len za 4,90 €. Doslova za cenu dvoch káv získaš všetky super výhody. Budeš sa môcť prihlásiť na testovanie produktov od našich partnerov a zapojiť sa do súťaží + máš sprístupnený celý obsah vrátane videí, poradní či archívnych vydaní časopisu Mama a ja a možnosť využiť špeciálne zľavy pre PREMIUM členky na nákup rôznych produktov. 

Tak čo, ideš do toho?  Pridaj sa k nám!

CHCEM BYŤ PREMIUM + ČLENKOU KLUBU MAMA A JA

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: