KLUB MAMA a ja: NOVINKY! Výhodnejšie ročné členstvo + fantastický balíček

Redakcia | 21. august 2024
KLUB MAMA a ja: NOVINKY! Výhodnejšie ročné členstvo + fantastický balíček

Ešte nie ste v KLUBE MAMA a ja? Pridajte sa k nám a užívajte si všetky benefity! Máme novinky, ktoré vás určite potešia.

Výhodnejšie ročné členstvo + fantastický balíček

Skvelá správa!

Znížili sme cenu ročného členstva v Klube a pridali sme nové darčeky ako prejav vďaky za vašu dôveru. Balík MAMA, balík DIEŤA alebo balík TEHU, výber je na vás. Vďaka ročnému členstvu získate okrem rôznych iných benefitov aj praktický balíček, ktorý je mimochodom v oveľa vyššej hodnote ako nová cena ročného členstva - 49,00 €. To sa oplatí!

Členovia na úrovni PREMIUM+ si môžu vybrať:

Luxusný balík MAMA

Obsahuje skvelé a praktické produkty, ktoré potešia najmä mamu. Parfém Betty Barclay Wild Flower 20 ml, Telový sprej - St.Oliver alebo Betty Barclay 250 ml, Nivea Body Milk, Nivea Body Lotion Floral, Nivea jemný odličovač očí, Proteínový shake Sportness, Alpa konopný masážny gél. Balík je v hodnote 58 € a vy ho dostanete v rámci PREMIUM členstva k KLUBE MAMA a ja! 

CHCEM BYŤ ČLENKOU KLUBU MAMA A JA

Hravý balík DIEŤA

Obsahuje MAGNA-TILES - Magnetická stavebnica® úžasná  3D - 32 dielna stavebná súprava Magna Tiles, Termoska 500 ml od babylove, dm drogerie Perly do kúpeľa s vôňou malín a čerešní 60 g, zubná kefka Curaprox. Balík je v hodnote 65 € a vy si ho môžete vybrať ako balíček k ročnému členstvu v KLUBE MAMA  a ja. 

CHCEM BYŤ ČLENKOU KLUBU MAMA A JA

Darčekový balík TEHU

Darčekový balík TEHU obsahuje komplexnú starostlivosť pre budúce mamičky. Zahŕňa knihu "Tehotenstvo týždeň po týždni" od MUDr. Mareka Brenišina, ktorá je plná praktických rád a informácií o tehotenstve. Súčasťou balíka sú aj produkty od značiek dm drogerie na starostlivosť o pokožku ako telový olej, telové mlieko, sprchovací gél, textilná maska na bruško, a masť na bradavky. Ďalej obsahuje čaj pre tehotné, výživový doplnok s folátom a DHA, soľ do kúpeľa z Mŕtveho mora a termosku na udržiavanie teploty nápojov.
Tento balík ponúka komplexnú starostlivosť pre tehotné ženy a ich pohodlie. Ak čakáte bábätko, toto všetko sa vám zíde. 

CHCEM BYŤ ČLENKOU KLUBU MAMA A JAKLUB MAMA a ja: NOVINKY! Výhodnejšie ročné členstvo + fantastický balíček

Tieto darčeky sú len malou ukážkou toho, čo pre vás máme pripravené. Sme presvedčení, že naše nové odmeny vám prinesú veľa radosti a využijete ich naplno. Ak ešte nie ste členom na úrovni PREMIUM+, neváhajte a zaregistrujte sa teraz TU, aby ste mohli využiť tieto skvelé benefity.

Členstvo PREMIUM je teraz dostupnejšie aj na mesačnej báze!

Chápeme, že flexibilita je dôležitá, a preto sme sa rozhodli umožniť platbu za PREMIUM členstvo aj mesačne. Teraz môžete získať všetky výhody už za 4,90 € mesačne. Za cenu dvoch káv môžete využívať všetky prémiové benefity v Klube.

Prečo sa pridať k PREMIUM členkám KLUBU MAMA a ja?

Radi vás privítame v našej PREMIUM komunite v Klube MAMA a ja. Aké sú novinky pre PREMIUM členky?

  • TESTOVANIE PRODUKTOV: PREMIUM členky budú mať prednosť pri testovaní noviniek od firiem
  • MINITESTY: Možnosť vyskúšať jednotlivé produkty od našich partnerov. Staňte sa našimi malými influencerkami a pomôžte nám hodnotiť kvalitu výrobkov.
  • Exkluzívny obsah: Časť nášho obsahu bude vyhradená iba pre prémiové členky.
  • Zľavy: Exkluzívne len pre prémiové členky.
  • Súťaže: Vybrané súťaže sú určené len pre členky PREMIUM v KLUBE MAMA a ja

Vďaka vášmu prémiovému členstvu sa môžeme aj my rozvíjať a ponúkať vám ešte viac aktivít a benefitov. 

Podpora pre našu komunitu

Ďakujeme, že ste súčasťou Klubu MAMA a ja a tešíme sa na vašu spätnú väzbu! Naším cieľom je spájať, informovať, vytvárať bezpečný priestor pre zdieľanie informácií a poskytovať vám tie najlepšie služby. Už teraz pripravujeme ďalšie zaujímavé novinky, ktoré určite oceníte. 

Tešíme sa na vás v PREMIUM Klube.

CHCEM BYŤ ČLENKOU KLUBU MAMA A JA

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: