Nový partner KLUBU Mama a ja - FARMASI

Redakcia | 18. marec 2021
Farmasi nový partner KLUBU
foto: FARMASI

Dámy, vieme, že ste všetky krásne a zaslúžite si tú najlepšiu starostlivosť. Sme radi, že do KLUBU Mama a ja pribudol nový partner, kozmetická firma FARMASI.

Produkty tejto značky určite poznáte a ak nie, v priebehu roka budete mať možnosť súťažiť a aj otestovať vybranú kozmetiku. 

FARMASI ponúka viac ako 2000 výrobkov od dekoratívnej kozmetiky, produktov pre starostlivosť o pleť a telo, dentálnu starostlivosť, vlhčené utierky a ekologické čistiace prostriedky pre domácnosť.
Všetky spĺňajú najvyššie štandardy ochrany zdravia spotrebiteľa a sú certifikované v nezávislých medzinárodných spoločnostiach. 

Farmasi Klub Mama a ja

Vysokú kvalitu FARMASI produktov pod značkou Dr.C.Tuna určujú základné parametre:

  • Bez parabénov.
  • Bez triklosanu.
  • Bez ťažkých kovov.
  • Bez fosfátov, formaldehydu a ftalátov.
  • Bez živočíšnych prísad
  • Dermatologicky testované.
  • Netestované na zvieratách

FARMASI vyváža svoje produkty do 123 krajín, má 5 miliónov registrovaných zákazníkov.  Výrobná prevádzka sídli v Turecku v Istanbule. Tvorí ju 7 rôznych integrovaných tovární s modernými technológiami, patrí tak medzi najväčšie svojho druhu v Európe.

Z vašich skúseností s produktami FARMASI:

„Farmasi mám rada, má výborné produkty, už som vyskúšala asi všetko. Mojou záchranou bol napríklad cesnakový šampón, po pôrode mi hrozne vypadali vlasy.“

„Ja Farmasi zbožňujem, využívame v domácnosti úplne všetko, mojou topkou sú jednoznačne tekuté matné rúže a cesnakový šampón.“

„V tomto čase sme celá rodina využívali Antibakteriálny gél na ruky, siahli sme aj po čistiacich utierkach do domácnosti a sme spokojní.“ 

Ak ste tak ešte neurobili, môžete si produkty Farmasi pozrieť aj na www.farmasi.sk. Po registrácii získate automaticky až 23% zľavu. 

Už o týždeň Vám prinesieme skvelú súťaž o balíček plný kozmetických produktov od FARMASI. Sledujte nás aj na FB Mama a ja a vyhrávajte super ceny!

Sme radi, že sa s produktami FARMASI budete môcť zoznámiť aj ako členky KLUBU Mama a ja. 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: