Manuálna alebo elektrická odsávačka: Akú si vybrať?

Redakcia | 7. máj 2018
Manuálna alebo elektrická odsávačka: Akú si vybrať?

Začiatky dojčenia nie sú ľahké. Môže dochádzať k návalom mlieka alebo jeho nedostatku, zápalu prsníkov alebo problému s poranenými bradavkami. V takýchto situáciách je veľmi nápomocná odsávačka materského mlieka.

Je taktiež nevyhnutná, ak sa mamička vracia do práce alebo má chuť ísť niekedy do kina a chce, aby jej drobček bol počas jej neprítomnosti nakŕmený materským mliekom. Výber odsávačiek na trhu je obrovský. Aká odsávačka je najlepšia: manuálna alebo elektrická?

Manuálna odsávačka

Manuálnu odsávačku si vyberte ak:

  • Chcete odsávať mlieko príležitostne (napríklad keď idete do kina)
  • Neplánujete sa tak skoro vrátiť do práce
  • Chcete odsávať mlieko na miestach, kde je ticho

Manuálna odsávačka EasyStart

Manuálna prsná odsávačka Canpol Babies EasyStart je intuitívna, ľahká na použitie a skladanie. Malé množstvo častí odsávačky uľahčuje jej umývanie a skladanie. Nepotrebuje elektrickú sieť, vďaka čomu je možné ju použiť takmer všade.

Špeciálny tvar lievika s mäkkým silikónovým nadstavcom tesne prilieha k prsníku. Má ergonomické držadlo pre čo najľahšiu manipuláciu. Tak, ako všetky odsávačky od Canpol Babies je aj manuálna odsávačka EasyStart kompatibilná so širokými aj úzkymi fľašami.

 odsavacka mlieka

Elektrická odsávačka

Rozhodnite sa pre elektrickú odsávačku ak:

  • Plánujete sa vrátiť do práce a stále chcete dieťa kŕmiť svojim mliekom
  • Plánujete dlhšiu odluku od dieťaťa (napr. služobná cesta, pobyt v nemocnici)
  • Máte časté laktačné problémy, ktoré vyžadujú pomoc profesionálneho zariadenia

Elektrická odsávačka EasyStart

Elektrická prsná odsávačka EasyStart od Canpol Babies bola vyvinutá na základe prirodzeného dvojfázového rytmu satia z prsníkov.

Účinne pomáha pri regulácií laktácie, chráni prsia pred zadržiavaním mlieka a uľahčuje dojčenie počas návalu mlieka. Umožňuje veľmi účinné a dôkladné odsatie mlieka bez námahy. Pracuje veľmi ticho.
 
odsavacka mlieka
Kompletnú ponuku sortimentu od Canpol Babies nájdete napríklad na www.hanashop.sk.

Upozornenie: Značka Canpol Babies odporúča dojčenie ako najzdravší a najhodnotnejší spôsob kŕmenia dieťatka. Podávanie pokrmu v alternatívnej forme konzultujte s pôrodnou asistentkou, lekárom alebo lekárnikom.

Fotogaléria

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: