Dovolenkové must have s deťmi: Na čo nezabudnúť?

Redakcia | 14. júl 2023
Dovolenkové must have s deťmi: Na čo nezabudnúť?

Užite si leto, z krásnych zážitkov budete čerpať po celý rok!

Mama vie...

Každá mama má vždy poruke praktické veci, ktoré dieťa potrebuje. Veď to poznáme, v našich kabelkách sa vyskytujú cumlíky, vlhčené utierky (bez nich ani krok), piškóty aj náplaste sa určite tiež nájdu. Sme mamy, chceme byť pripravené na všetko.

Veď už len také balenie batôžka na ihrisko musí byť premyslené, aby obsahoval všetky dôležité veci, ktoré sa môžu zísť. Lepšie byť pripravený ako nepríjemne prekvapený. Dvojnásobne to platí pri balení na dovolenku s deťmi.  

Rok s deťmi: Vody sa nebojíme
Prečítajte si tiež:

Rok s deťmi: Vody sa nebojíme

Dovolenkový kufor 

My si vystačíme s plavkami a základnými letnými vecami – tričko, kraťasy, šaty. Deti, to je už náročnejší oriešok. Pri deťoch je potrebné myslieť na všetko, mať niekoľko kusov náhradného oblečenia do každého počasia, minimálne dva páry topánok, plaviek  a čiapiek. Ešteže sú letné veci jemné a tenké, vieme ich jednoducho zložiť a nezaberú veľa miesta.  Ak cestujete s bábätkom, plienky tvoria polovicu dovolenkového kufra, rovnako ako aj detská kozmetika.

Špeciálnou kategóriou je dovolenková lekárnička – lieky na zníženie horúčky, na tráviace ťažkosti, kašeľ či upchatý nos, alergiu...  

Na čo určite nezabudnúť

Repelent.
Komáre, ovady, kliešte... koľkokrát ste si už z dovolenky či výletu priniesli nepríjemné svrbiace štípance? Našim tipom je S- QUITOfree repelent proti komárom a kliešťom. Poskytuje účinnú a dlhotrvajúcu ochranu proti rôznemu druhu hmyzu. Má dlhotrvajúci účinok: až do 8 hodín proti komárom, 5 hodín proti ovadom a 10 hodín proti kliešťom. Je vhodný pre deti od 2 rokov, pribaľte ho do lesa, na výlety či na turistiku v horách. 

Ochrana proti slnku.
Opaľovací krém je nevyhnutnosťou, vyberajte s vysokým ochranným faktorom a vodeodolný. Skúste sundance Kids detský krém na opaľovanie. Spoľahlivo a účinne ochráni jemnú a citlivú detskú pokožku pred slnečným žiarením. Vodoodolné zloženie bez parfumácie chráni pokožku ihneď po nanesení a aj počas šantenia vo vode. Obsahuje UVA a UVB filtre a vitamín E,  zohľadňuje potreby jemnej detskej pokožky. 

Slnečné okuliare.
Dôležitá súčasť letných dní. Nie sú len módnym doplnkom, ale chránia naše oči pred slnečným žiarením. Majú ich vaše deti? sundance detské slnečné okuliare boli vyvinuté pre citlivé detské oči a spoľahlivo chránia pred škodlivým UVA a UVB žiarením, nájdete ich v dievčenskej i chlapčenskej verzii.  Navyše, veselý letný dizajn robí z detských slnečných okuliarov módny doplnok. 

Mama na seba nezabúda, na to pamätajte aj pri balení dovolenkového kufra.

Takže nezabudnite ani na holiaci strojček. Balea dámsky cestovný holiaci strojček sa perfektne hodí na dovolenky a výlety. S piatimi čepieľkami pre dokonale hladké oholenie, pásiky s obsahom Aloe vera a vitamínom E umožňujú jemné kĺzanie strojčeka po pokožke. Strojček disponuje flexibilnou hlavicou, čo určite oceníte.  

Pribaľte si určite aj sundance sprej po opaľovaní intenzívne hydratuje pokožku a zanecháva ju zamatovo hebkú po dobu 48 hodín. Zároveň dlhodobo pôsobí proti jej vysušovaniu, regeneruje a upokojuje pokožku po pobyte na slnku. Jemné zloženie s obsahom Aloe vera, panthenolu a bisabololu upokojuje slnkom namáhanú a suchú pokožku. Pri pravidelnom používaní chráni pokožku aj pred pôsobením voľných radikálov. 

Nezabudnite chrániť svoje vlasy. Sú namáhané a vysušené od slnka a vody. Balea šampón a balzam na vlasy po opaľovaní 2 v 1 obnoví ich pružnosť, získajú opäť lesk a hebkosť. Ošetrujúca receptúra ich zbaví zvyškov chlóru, piesku a soli. S obsahom keratínu, panthenolu, vitamínu E, kokosového oleja, slnečnicového oleja a oleja Monoi. 

Dovolenkové must have s deťmi: Na čo nezabudnúť?

Užite si leto, z krásnych zážitkov budete čerpať po celý rok! 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: