Ako si finančne prilepšiť na materskej dovolenke?

Farmasi | 27. september 2021
Farmasi
foto: Farmasi

Obdobie, počas ktorého sa venujeme prioritne deťom je dôležité a čas, ktorý s nimi strávime je nezaplatiteľný. Mamy často hľadajú kompromis, ako zosúladiť potreby dieťaťa s potrebami rodiny a sebarealizáciou. Lebo povedzme si pravdu, rodičovský príspevok ani zďaleka nestačí na zvládnutie finančných výziev rodiny s dieťaťom.

Niektoré mamy zvolia skorší návrat do práce, iné hľadajú cestu, ako si popri starostlivosti o dieťa nájsť spôsob, ako si prilepšiť a zároveň získať nové skúsenosti či kontakty. 

Možností je viac, záleží na tom, v čom sa cítite najlepšie. Dôležité je uvedomiť si aj to, koľko času vám „práca popri“ zaberie. Budete si ho manažovať samé, alebo si práca vyžaduje presné termíny?  Ste skôr zručný alebo obchodný typ? Ak máte skôr obchodného ducha, radi sa stretávate s ľuďmi  a milujete kozmetiku, máme tip pre vás. 

Staňte sa súčasťou tímu FARMASI

Ak uvažujete týmto smerom, môžete sa stať súčasťou tímu Farmasi. S produktami ste sa už vďaka súťažiam a testovaniu v KLUBE MAMA a ja mali možnosť zoznámiť a vaše spätné väzby hovoria o tom, že ste spokojné. Vždy musíte predovšetkým veriť tomu, čo robíte. Ak vás produkty Farmasi oslovili a chceli by ste ich dostať aj medzi svojich známych a zoznámiť ich s nimi, máte príležitosť.

Farmasi práca

Medzi výhody takéhoto typu práce patrí najmä časová flexibilita

Venujete jej toľko času, koľko uznáte za vhodné. Iniciatíve a vymýšľaniu, ako zatraktívniť kozmetický produkt sa medze rovnako nekladú a koľko zarobíte, je tiež len na vás. K bonusom patrí jednoznačne kontakt s profesionálnou firmou v oblasti kozmetiky, testovanie skvelých produktov a cestovateľské zážitky. 

Chcete sa stať súčasťou nášho tímu? Vyskúšajte a uvidíte, či je to niečo, čo vás osloví. 

Prihláste sa TU:  www.farmasi.sk
Alebo využite mailový a telefonický kontakt: infosk@farmasi.com, 02/33 057 287 

              Farmasi práca

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: