Aj tehuľka vie byť krásna

Mgr. Zuzana Paprskárová | 23. august 2017
femibion, tehuľka, krásna, vlasy, bruško, tetovačky

Tehotenstvo je jedným z najkrajších období života ženy. Radosť z očakávania dieťatka je neopísateľná a z tehuľky srší každým pórom!

Každá tehuľka je prirodzene krásna. Keďže tehotenstvo si žiada viac vitamínov, môže sa zhoršiť stav pleti, vlasov a nechtov. Náladovosť a výrazné telesné zmeny sú tiež súčasťou tehotenstva.  

Prečítajte si: Vlasy – koruna krásy alebo 5 krokov k pestovaným vlasom

Vlasy

Môžete zaregistrovať zvýšené vypadávanie vlasov. Neprepadajte panike, vypadávanie vlasov je  v tehotenstve, a najmä po ňom,  bežnou záležitosťou!
Pri väčšine problémov s vlasmi si zdravý organizmus  poradí sám a situácia sa upokojí najneskôr do jedného roka po pôrode.
Keďže aj tehuľka chce byť krásna, ak ste zvyknutá farbiť si vlasy, môžete tak robiť i v tehotenstve.

Pozor: Vyhnite sa farbeniu vlasov v prvom trimestri tehotenstva!

V tehotenstve dochádza aj k zmene štruktúry vlasov – stanú sa suchými či, naopak, mastnými. Tejto skutočnosti prispôsobte aktuálne vašu vlasovú kozmetiku.  Po pôrode vplyvom estrogénu môže dôjsť nárazovo k zvýšenému vypadávaniu vlasov. To všetko je vplyvom hormonálnych zmien prirodzené. Pomôcť si môžete zdravou stravou plnou minerálnych látok a vitamínov (predovšetkým zo skupiny B, A, železo, kremík, selén, meď a zinok.)
Ideálne zloženie všetkého, čo váš organizmus momentálne potrebuje, nájdete v produkte Femibion.

femibion placement, tetovačky, tehotenstvo, vitamíny, výživový doplnok

Pekná aj v tehotenstve

Máte rada módu a pekné oblečenie? Aj tehuľka si vie zaobstarať množstvo krásnych nových kúskov do šatníka. Myslite hlavne na kvalitnú podprsenku. Podprsenku na dojčenie si kúpte až neskôr, veľkosť prsníkov sa vám bude meniť. Nočné košele na dojčenie sú nevyhnutnosťou.
Využite pekné letné počasie a zaobstarajte si zopár krásnych letných šatočiek!  Ako budúca mamička chcete určite vyzerať sexy.

Môže vás zaujímať: Trendovo oblečená budúca mamička

Bruško

Pokožka na brušku a bokoch sa počas tehotenstva napína a ak sa natiahne viac, ako jej to dovoľuje jej pružnosť, elastické väzivo sa natrhne a vznikajú jazvičky – strie. Tehotenské strie však nemusia byť nutnosťou. Pri kvalitnej starostlivosti o svoju pokožku sa vám iste podarí vyhnúť sa im!

Skrášlite svoje bruško milými tetovačkami, ktoré nájdete pribalené v balení Femibion!

femibion, placement, tetovačky, tehotenstvo, vitamíny, výživový doplnok

Na záver neprehliadnite:

Niekoľko tipov ako si upraviť domácnosť pred príchodom bábätka

Žena doma: Všetko ide do mlieka!

OBJEDNANIE FEMIBION - ESHOP

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: