FOTOGALÉRIA: Takto sa žije s dvojičkami

Marika Koscelníková | 8. január 2019
FOTOGALÉRIA: Takto sa žije s dvojičkami
foto: cafemom.com

Keď sa dozviete, že čakáte dvojičky, prvé, čo vám napadne bude: Ako to zvládnem? Veď aj s jedným dieťaťom to rodičia ťažko zvládajú, čo budeme robiť my?

Na dvojičky sa ani neviete pripraviť. Zadovážite si kočiar, dupačky, kopec plienok a fliaš, ale ani len netušíte, ako zmenežujete ich hladné brušká o 3.00 ráno. 

Takýto je život s dvojičkami

Poviem vám, je to makačka. Všetko dvakrát. Ak hlad, tak dvojnásobný. Pokakané plienky, špinavé dupačky, zarobené mliečko. Dostanete sa do jedného kola bezsenných nocí a neustáleho behania okolo dvojičiek, ktoré, akoby na potvoru, chcú všetko súbežne. 

Rodičia dvojičiek sú majstrami v  multitaskingu

Zvládajú niekoľko úloh naraz. Jednou rukou kŕmia dieťa, druhou vymieňajú plienku. Sú ochotní a pripravení odpovedať kreatívne na večné dvojičkovské otázky: Ja som starší? Kto je starší? Prečo si MŇA neporodila skôr? 

Rodičia dvojičiek však majú jedinečnú výsadu, sledovať tú neuveriteľnú väzbu medzi nimi. Naviazanosť, láskavosť, prepojenosť. Život s dvojičkami nie je ľahký, ale inšpirujúci. Je aj vyčerpávajúci, ale dvakrát toľko lásky v objatí, stojí za to. 

Viac zo života s dvojičkami si pozrite vo fotogalérii.   

Zdroj: www.cafemom.sk

Fotogaléria

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: