Úsmev ako dar na Vianočných trhoch

Redakcia | 1. december 2008

Zastavte sa pri stánku Úsmev ako dar a pomôžte k splneniu vianočných želaní detí z detských domovov.

 

Z listov detí z detských domov pre Ježiška:

„Milý Ježiško, určite budeš prekvapený, kto ti píše. Volám sa Miňo a mám 13 rokov a bývam v Detskom domove. Mám záujem o všetko, rád  sa hrám a mojim veľkým snom je mať dobré tenisové rakety s loptičkami. Verím, že sa mi toto želanie raz splní. Ďakujem.“

Spoločnosť detí z detských domovov Úsmev ako dar už niekoľko rokov predajom detských výrobkov na Vianočných trhoch na Hlavnom námestí v Bratislave zbiera finančné prostriedky na splnenie želaní detí v detských domovoch.

Počas návštevy Vianočných trhov Vás privítajú naši dobrovoľníci v stánku ÚSMEV AKO DAR.  Ponúknu možnosť pozrieť si „výtvarné diela“ detí z detských domovov, ktoré sa môžu po zakúpení stať ideálnym vianočným darčekom pre Vás, Vašich blízkych a známych.

Zastavte sa aj Vy pri našom stánku a pomôžte k splneniu vianočných želaní detí z detských domovov. K Vašim finančným darom prispeje rovnakou čiastkou aj Nadácia SPP.

Zakúpiť výrobok detí si môžete v období od 12.-13.12.2008. Vianočné trhy pokladáme za výborné miesto, kde je možné poskytnúť informácie verejnosti o našej činnosti zároveň aj prezentovať prácu detí. Každý výrobok prinesie do vašich domácností pokoj a harmóniu.

Ďakujeme, že aj vďaka Vám môžeme naďalej pokračovať v Anjelskom programe pre tieto deti.


Tešíme sa na Vás.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: