Počas Dňa narcisov na koncert i do ZOO

Redakcia | 4. apríl 2011

Liga proti rakovine pozýva na Deň narcisov.

Liga proti rakovine Vás pozýva pri príležitosti 15. ročníka Dňa narcisov - v piatok 15. apríla 2011 - na Nám. Eurovea v Bratislave, kde sa  uskutoční v poradí II. ročník Koncertu vďaky.

Cieľom koncertu je poďakovať partnerom, dobrovoľníkom i verejnosti za dlhoročnú podporu a dôveru, vďaka ktorej môže Liga proti rakovine realizovať projekty a programy pre onkologických pacientov, prinášať každý rok nové formy podpory a zároveň pôsobiť v oblasti prevencie.

Ak prídete, tešiť sa môžete na:
Nelu Pociskovú, Zdenku Prednú,
Roba Grigorova, Martina Chodúra, Mariána Banga,
Desmod, Matúša Pišného, The Pastels,
Spojár a tanečnú skupinu Chica Rica.

Počas koncertu zaznejú dlhoročné známe hity ako „Modlitba lásky“, či „Kým ťa mám“, dozviete sa čo robiť „Keď to nejde“ a čo robiť, ak Vás „sledujú“ Paparazzi, romantickú atmosféru navodí duet „Up where we belong“. Do sveta vážnej hudby Vás prenesie pieseň Con te Partiro. I k tancu možno inšpirujú originálne choreografie tanečných vystúpení či známe „nitrianske“ rockové tóny. 

Spolu s umelcami Vám v mene Ligy proti rakovine za prejavenú dôveru a podporu poďakujú moderátori koncertu Lucia Hablovičová a Richard Vrablec. 

Ďalšou ponukou, ako stráviť pekné rodinné popoludnie priamo počas Dňa narcisov je možnosť navštíviť Zoologickú záhradu v Bratislave. Každý, kto v piatok - 15. apríla - podporí Deň narcisov, má možnosť práve v tento deň bezplatne navštíviť ZOO Bratislava. Vstup je voľný od 9:00 - 18:00 h (posledný vstup o 17:00). Ako vstupenka slúži narcis pripnutý na viditeľnom mieste Vášho oblečenia.

Žltý narcis Vaším prostredníctvom pomáha už 15-ty rok... Pomáha nielen vďaka výške vyzbieraných finančných prostriedkov, ale aj tým, že jeho pripnutím prejavujete spolupatričnosť a podporu všetkým, ktorí bojujú so zákernou chorobou! Liga proti rakovine Vám i v ich mene ďakuje.

Viac informácii o koncerte nájdete na www.lpr.sk  alebo na www.facebook.com/ligaprotirakovine.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: