Novembrový FIT štýl

Redakcia | 28. október 2014

Inšpiratívne, FIT a štýlové. Také je aktuálne vydanie FIT štýlu z dielne našej redakcie!

Čaro športovej podprsenky

Možno si poviete, že je vám športová podprsenka zbytočná. Veď predsa každá má slúžiť na oporu pŕs, nie je to tak? Nebudete sa predsa potiť pri cvičení v push up alebo krásnej čipkovanej podprsenke. Hneď po bežeckých topánkach je práve ona tou najdôležitejšou súčasťou oblečenia.

Raňajkovať či neraňajkovať?

Už od útleho detstva sme počúvali vetu: „Raňajky zjedz sám, o obed sa podeľ s priateľom a večeru daj nepriateľovi.“ To, že raňajky sú „vraj“ hlavné jedlo dňa, počúvame aj dnes z rôznych strán, ale je to skutočne pravda?

Anna Karenina je v každej z nás!

Čítali ste Kareninu? Niekto z vlastnej iniciatívy, druhý z iniciatívy pedagóga, ktorý ho vyučoval. Ale isté je, že každému je meno Anna Karenina známe. Či už ste zvolili knihu, alebo film, reč je o najväčšom diele svetového romantizmu. Tak, aká bola? Existuje spojitosť medzi literárnou postavou z roku 1873 a ženami v roku 2014?

Fit recepty ázijskej kuchyne

Aj vy ste na kuchyni ďalekej Ázie priam závislí? Tak vám tú závislosť ešte prehĺbime – vybrali sme pre vás niekoľko receptov, ktorým sa jednoducho nedá odolať...

 

Objednaj si FIT štýl na jeden rok za 15,40 + ZÍSKAJ pleťovú masku Avon Planet SPA*

Pleťové masky Planet SPA

Pre chvíle uvoľnenia a pocit ozajstného relaxu, pripravil Avon radu pleťových masiek. Planet SPA Luxuriously Refining s výťažkom z čierneho kaviáru, Planet SPA Heavenly Hydration s olivovým olejom a Planet SPA Egyptian Secrets s bavlnou a leknom. Rozmaznávajte svoju pleť a doprajte jej výnimočnú starostlivosť.

*Akcia platí pre prvých 250 objednávok. Výber masky nie je možný.

Jednu z troch pleťových masiek z rady Avon Planet SPA dostanú noví predplatitelia, ktorí si objednajú predplatné od decembrového č. 12/2014, t.j. 10 čísel za rok, najneskôr do 20.11.2014. Darček zasielame spolu s najbližším číslom po zaplatení predplatného.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: