Allianz pomáha ľuďom v Japonsku

Redakcia | 23. marec 2011
Allianz pomáha ľuďom v Japonsku

V ťažkých časoch sa rozhodli zamestnanci Allianz pomôcť tým, ktorí to potrebujú... Japonsku.

• Príspevky zamestnancov na pomoc postihnutej krajine zozbiera Allianz

• Allianz SE poskytne firemný grant na podporné projekty

• Japonské pobočky pokračujú v pomoci klientom, ktorí to potrebujú

• Bezpečnosť zamestnancov v Japonsku má najvyššiu prioritu

 

„Zamestnanci spoločnosti Allianz z celého sveta myslia na obyvateľov Japonska,“ hovorí Michael Diekmann, riaditeľ Allianz SE. „Udalosti v Japonsku sú neopísateľne tragické a my všetci chceme podporiť tých, ktorí sú zasiahnutí touto katastrofou.“

Zamestnanci spoločnosti Allianz z celého sveta sa rozhodli venovať dary obyvateľom Japonska. Spoločnosť Allianz SE tak zozbiera príspevky v celkovej výške až do 30 miliónov jenov (približne 270-tisíc eur). Zbierka podporí japonský Červený kríž pri jeho snahe pomôcť postihnutým zemetrasením a tsunami.

Okrem toho spoločnosť poskytne v rámci firemného grantu ďalších 30 miliónov jenov, ktoré budú použité na konkrétne projekty v snahe zmierniť utrpenie veľkej časti postihnutých ľudí. Tieto projekty budú identifikované v úzkej spolupráci s lokálnymi pobočkami spoločnosti Allianz v Japonsku v priebehu nasledujúcich týždňov.

„Japonsko je a zostane dôležitým trhom pre Allianz vo všetkých sférach biznisu,“ hovorí Michael Diekmann. „Naši miestni manažéri v Japonsku ubezpečujú, že ich ľudia sú v najväčšom možnom bezpečí a že klientom vedia pomôcť. Majú plnú podporu celej našej spoločnosti.“

Allianz má v Japonsku približne 750 zamestnancov. Podniká v oblastiach životného poistenia, poistenia podnikateľských subjektov, správy aktív, poistenia úverov, asistenčných služieb a zaistenia.

 

http://nadacia.allianzsp.sk/

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: