SÚŤAŽ: Vyhrajte prírodný vitamín BABY-D Jamieson

SÚŤAŽ: Vyhrajte prírodný vitamín BABY-D Jamieson

14.2.2019

Podľa odporúčania detských lekárov je jedna kvapka vitamínu D3 denne povinnou súčasťou výživy dieťaťa už pár dní po jeho narodení – od 2. týždňa života až do konca 1. roka.

Vitamín D je dôležitý pre správny vývoj

Zvlášť vhodnou cestou, ako vo vyvíjajúcom sa detskom organizme účinne predísť deficitu vitamínu D, je jeho podávanie napr. vo forme BABY-D kvapiek Jamieson. Jedna kvapka obsahuje 400 IU cholekalciferolu, mimoriadne čistého vitamínu D3 získaného patentovanou technológiou z kvalitného lanolínu – vosku získaného z ovčej vlny z ekologicky sledovaného prostredia slnečných pasienkov Nového Zélandu.

Výsledkom je výnimočne čistý vitamín D3 farmaceutickej kvality v takej istej forme, akú naše telo prirodzene produkuje, keď je vystavené slnečnému žiareniu. 

Vitamín D3 v tejto biologicky aktívnej forme napomáha vstrebávaniu vápnika a fosforu, čím udržuje nielen zdravý stav kostí, svalov a zubov, ale posilňuje aj  imunitu a podporuje odolnosť detí voči respiračným vírusovým ochoreniam.

Vitamín D3 v kvapkách sa vďaka maximálnej biologickej dostupnosti účinne a ľahko vstrebáva v tráviacom trakte, nevyvoláva koliku a predstavuje tak najjednoduchší spôsob, ako ho dieťaťu dodať bez ďalších nežiaducich účinkov.

Odpovedzte na súťažnú otázku a VYHRAJTE! 

Tri  zo správnych odpovedí odmeníme prírodným vitamínom BABY-D Jamieson. 

 

Súťaž je ukončená

Blahoželáme výhercom:

Vlasta Mäsiarova, Žiar nad Hronom, 

Mária Ďurovcová, Nitra,

Lucia Piščeková, Čadca, 

SÚŤAŽ UKONČENÁ! BLAHOŽELÁME.