Pediatrická poradňa MUDr. Kataríny Legrand

Pediatrická poradňa MUDr. Kataríny Legrand
360 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Katarína Legrand, alias OkiDoki, pediatrička  a mama dvoch dcér. Je autorkou úspešnej knihy Pediatra pre zvedavých rodičov.   

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Pediatrická poradňa MUDr. Kataríny Legrand
  • Plač a mrnčanie

    , Autor: Renuľa

    Dobry den, chcela by som sa spýtať, mam chlapčeka, ktorý týždeň a pol. Je kŕmeny umelým mliekom Nutrilon, Dnes sa začal veľmi mrvit, stonať, plače, ale keď papa a spí je v pohode. Ked na napapá začne sa mrvit, plače, dávala som mu rúrku, vykakal sa, stolica bola mäkká, vydava stake take zvuky krochkania a plače pokiaľ nezaspi a mrvi sa pri tom. Manžel ma intoleranciu mlieka. Masírujem mu bruško ale ani to nepomáha. Môžte mi poradiť ako postupovať? Ide o koliku? ďakujem.

    Odpovedá: MUDr. Katarína Legrant

    Prajem pekný deň! Neviem sa celkom dobre zorientovať vo Vašom popise ťažkostí, ani neviem vlastne, aké veľké je Vaše bábätko. Takýto typ ťažkostí je ideálnejšie konzultovať cestou videkonzultácie (https://services.bookio.com/oki-doki/widget), kde si vieme položiť doplňujúce otázky a následne Vám budem vedieť poradiť, aké sú možnosti. Alebo sa skúste poradiť s Vaším pediatrom, ktorý bábätko pozná. S pozdravom doki Katka