Pediatrická poradňa MUDr. Kataríny Legrand

Pediatrická poradňa MUDr. Kataríny Legrand
412 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Katarína Legrand, alias OkiDoki, pediatrička  a mama dvoch dcér. Je autorkou úspešnej knihy Pediatra pre zvedavých rodičov.   

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Pediatrická poradňa MUDr. Kataríny Legrand
  • Vrúbky na penise

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den mal som 14 rokov, pisem cez anonymny ucet lebo sa hanbim cez moj. Mam na penise vrubky na tej kozy po celom penise take medzery ako keby ta koza bola zarezana v tych medzerach ale nieje. Prosim co s tym mam nechcem to moc riesit a ist s tym do nemocnice a ukazovat to doktorke.

    Odpovedá: MUDr. Katarína Legrant

    Ahoj! Ak je to niečo nové, čo si predtým nemal, tak je určite na mieste, aby Ťa videl urológ - ak sa hanbíš Tvojej pediatričky, tak určite pochopí, ak ju poprosíš/te (s mamou/otcom) o výmenný lístok k urológovi (ideálne teda, ak to bude lekár-muž, aby si mal menší stres). Čokoľvek sa Ti nepozdáva, je dôležité, aby videl lekár. Aj genitál potrebujeme mať zdravý a treba sa oň starať ako o oči alebo uši. A určite nejakého urológa v okolí máte a verím, že to zvládneš. Ešte predtým sa však môžeš porozprávať s otcom, že sa Ti niečo nepozdáva a možno Ti on sám bude vedieť povedať, či je to bežné alebo to chce vyšetrenie u lekára. S pozdravom doki Katka