Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
18,796 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • potrebujem pomoc

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den,mam takyto problem : mala som menstruaciu ,prve 4 dni som pouzivala vlozky a v treti a stvrty den som mala velke bolesti tak som si dala panadol ultra...dneska je piaty den uz som mala len taku slabsiu tak som si rano o 8.00 zaviedla tapnon.vsetko bolo v poriadku a o 12 som si ho vymenila za druhy ,v tom asi okolo 14 ma strasne zacal tlacit ,nemohla som ani sediet ,myslela som si ze som ho zle zaviedla a tesila sa kedy uz pridem domov a vymenim ho opat za vlozku...no ked som ho doma vytiahla strasne ma to opat bolelo ,mala som tam taky ako keby cerveny pupak a vlozku som si uz dat nemusela lebo som uz nemenstruovala .isla som si lahnut.ked som vstala som sa okupala v TEA TREE OIL gele lebo som myslela ze ma mlen niaku infekciu a ze mi to vydenzifikuje.ale potom nastali obrovske bolesti ani sadnut som si nemohla,citila som sa neprijemne.nic ma nesvrbelo .pozrela som sa zrkadlom a na zaciatku pri vchode do posvy som mala uz nie cerveny pupak alebo take napuchnute ale uz biele velke a krvi trosku v tom.zrazu som pocitila niaky vytok a bol taky oranzovo-bielo a neskor aj krvavy a strasne velmi zapachal.cely ten pupak sa mi ako keby vytlacil ten hnis zmizol a uz to ostalo len krvave take male..uz ma to ani neboli ked sedim.ale aj tak sa bojim.dakujem za radu :)

Podobné otázky

  • pomoc

    , Autor: Registrovaný používateľ

    preco ma vsetko stipe po pohlavnom stykuu fakt potrebujem pomocc

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    partnerove spermie reagujú s Vašou florou. Kúpte si Canesten vaginálny krém, poriadne sa preličte, potom si dávajte Lactovag, a prejde to.