Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,626 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • HCG HORMON

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň, pán doktor.
    Chcem sa spýtať, či sa HCG hormón objaví v krvi a v moči v prvých dvoch mesiacoch tehotenstva, aj keď bola v týchto mesiacoch ešte menštruácia? Ďakujem za odpoveď.

Podobné otázky

  • Hodnota hcg v krvi

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň, pán doktor. Chcem sa Vás spýtať, či je nameraná hodnota hcg hormónu v krvi 1.00 negatívna?

  • tehotna

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den pan doktor,mam otazku;12.9.som mala dostat manstruaciu,do dnesneho dna som ju nedostala,pretoze tyzned pred menstruaciou sme s manzelom pracovali na babätku,a pravdepodobne sa aj zadarilo (jupiiiiiiiiiii)....lebo sa tak citim.15.9.som bola na krv,hodnota betahcg hormonu bola 0.0 Bolo to prilis skoro na krv,ze ten hormon sa este nestacil vytvorit???(moja otazka) Surfovala som na internete ohladom tejto temy,nasla som to,ze az okolo 4dna v tele zeny dochadza k oplodneniu a az na nejaky ten 12den od oplodnenia sa zacina tvorit ten tehotensky hormon ... Prosim o Vase vyjadrenie.dakujem

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    po vynechaní menštruácie by už malo byť HCG vyššie, ale nechápem, prečo Vám ho niekto naberá z peňazí poisťovne, mal by to zaplatiť.
    Kúpte si test, počkajte týždeň a spravte si ho, ak bude negatívny, tehotná nie ste.

  • Tehotensky test

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den, pan doktor. Dnes som si robila te,test a vysiel mi "slabo"pozitivne. Objasnim...som 28DC, testovaci pruzok je jasnej fialovej farby a tehu pruzok je slabunko ruzovy, taky tienikovy. Mam to pokladat za pozitivny ci negativny vysledok? Min.stvrtok, to som bola 23DC mi brali krv na hCg hormon a vysla hranicna hodnota 8,7...dostala som predtym Pregnyl, to bolo pred 2 tyzdnami. Viem, ze Pregnyl moze ovplyvnit vysledok teh.testu, ale aj po takom dlhom case ako su 2 tyzdne? Dakujem a budem sa tesit na Vasu odpoved...ktora ma dufam, potesi:)