Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
18,708 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • bolestiva hrcka

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den, vcera sa mi urobila bolestiva hrcka pri koreni pyskoch, zatial si ju natieram pytiolom, nevedel by ste mi poradit.
    Dakujem.

Podobné otázky

  • hrčka ,bolesti v podbrušku, výtok

    , Autor: matilda2

    Dobrý deň, pán doktor.
    Asi pred 2 týždňami sa mi na ľavom malom pysku vytvorila veľmi bolestivá hrčka, z ktorej po stlačení vytekal hnis z 3 otvorov. Po vytlačení hnisu sa bolesť stratila. Následne som mala výtok ,ktorý bol sfarbený do béžova. Sfarbený výtok vystriedal číry
    výtok i keď bol intenzívnejší, pripisovala som ho k ovulácii. Mám však už tretí deň bolesti v podbrušku, najskôr to bolo na pravej strane a teraz v dolnej časti podbruška.
    Dosť sa bojím, aby to nebolo niečo vážne.
    Prosím Vás o názor a radu.

  • bolestívá hrčka na prsníku

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň.
    Pán doktor, prosila by som o radu, mam 35 rokov a tri deti.Takmet každý mesiac trpím pred menzesom PMS. Od 15. dňa cyklu sa mi vytvorila hrčka na prsníku o veľkosti asi 2cm. Na pohľad nie je viditeľná, je bolestivá na dotyk. Po prehmataní obidvoch prsníkov sú obidva v určitých miestach bolestivé, hrčka je len na tom jednom.Veľmi sa bojím ísť k lekárovi. Už šiesty deň sa trápim a rozmýšľam nad tým najhorším.Na preventívne prehliadky chodím pravidelne, v júli som absolvovala sono prsníkov a všetko bolo v poriadku. Za odpoveď vám veľmi pekne ďakujem. V.Krajčiová