Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,520 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • Karhla

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň, dlhé roky som užívala antikoncepciu Maitalon, bez jediného problému. Potom pre tehotenstvo som prestala užívať a teraz mi gynekológ prepísal antikoncepciu Karhla. Vraj je to to isté len iný výrobca. Skutočne je rovnaká? Obávam sa či mi sadne keď už som mala vyskúšaný Maitalon bez problémov.

Podobné otázky

  • Karhla a Sumamed 500

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň chcela by som sa opýtať na vplyv trojdňových antibiotík Sumamed na antikoncepciu Karhla. Momentálne mám 3. den pauzy medzi baleniami, nove teda začnem v sobotu. Dokedy bude účinnosť antikoncepcie vplyvom antibiotík znížená?

    Ďakujem

  • Karhla a antibiotika

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň, chcem sa opýtať ako antibiotiká ovplyvňujú účinnosť antikoncepcie Karhla. Momentálne mám 3. deň pauzy a začala som užívať antibiotiká. Dokedy je účinnosť antikoncepcie znížená?

    Ďakujem

  • Vymenené tabletky

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň, užívam antikoncepciu KarHla. V druhom týždni užívania som začala užívať tablety zo zlej strany, čiže tablety z konca týždňa som užila začiatkom. Čítala som niekde, že takýto druh tabletiek môžem vymeniť a nič sa nestane. Je to pravda? Mám sa nejak naviac chrániť počas doužívania blistra?