Táto matka pobúrila verejnosť: Neuveríte, ako uspáva svoje dieťa

Marika Koscelníková | 27. júl 2018
Táto matka pobúrila verejnosť: Neuveríte, ako uspáva svoje dieťa
foto: Abigail Rivera Garcia/Facebook

Čerství rodičia to nemajú ľahké. Zvyknúť si na nového člena rodiny, zvládnuť bezsenné noci a mamy majú čo robiť aj samé so sebou. Každý nápad dobrý. Aj ten podivný.

Abigail Rivera Garcia je matka dvoch malých detí. Naozaj malých, syn má 16 mesiacov a dcérka dva mesiace. Narodila sa o sedem týždňov skôr a ako samá Abigail hovorí, je to taký mamkáčik. Navyše trpí kolikami a bolesťami bruška.

Mamin TRIK: Noci bez plaču
Prečítajte si tiež:

Mamin TRIK: Noci bez plaču

Koliky sú náročné pre dieťa aj pre mamu

Kto má doma „kolikové“ dieťa vie, aké je to náročné cez deň aj v noci. Zvlásť ak máte okrem uplakaného bábätka pri sebe aj ročného syna, ktorý potrebuje svoju pozornosť.

Abigail to vymyslela po svojom. Niekomu sa jej nápad páči, iní to odsudzujú ako „neláskavý“, „chladný“, „nematerský“. Urobte si názor sami.

Jej malá dcérka nevie spať sama, bez dotyku dlhšie ako desať minút. V noci sa to ešte dá, ale cez deň sa musí venovať aj synovi. Tak skúsila tip, ktorý našla kdesi na sociálnych sieťach...a vyšlo to!  
Čo pomohlo? Obyčajná latexová rukavica naplnená ryžou. Taká prozaická vec pomohla Abigail tráviť čas so synom a jej bábätku v pokoji sa vyspať.

Taká prozaická vec, ktorí mnohí po zverejnení týchto fotiek  nazývajú „hnusnou“ priniesla do tejto rodiny pokoj.

uspať bábätko

Moja dcérka pokojne spí, je mi jedno, čo si kto o tom myslí

Nie všetci si však myslia, že tento trik je dobrý nápad, ale Abigail sa nestará o negatívne pripomienky. "Samozrejme, každý má právo na svoj názor, každá matka si však pozná svoje dieťa. Moja dcéra túto „falošnú“ ruku miluje a tak je v poriadku. Prečo som zdieľala svoju skúsenosť? Viem, ako sa mnohé mamy trápia podobne ako ja. Ak im táto maličkosť pomôže, chcem, aby o nej vedeli ", uzatvára Abigail.

Zdroj: www.cafemom.com
AKO USPAŤ bábätko
Prečítajte si tiež:

AKO USPAŤ bábätko

Fotogaléria

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: