Objavte talent vašich ratolestí

PR článok | 9. máj 2012

Umožnite deťom každý deň aspoň šesť- hodinový priestor na pohybové aktivity. Najlepšie je to motiváciou.

Dennou samozrejmosťou pre každého z nás by mal byť pohyb. Ešte dôležitejší je dostatok pohybovej aktivity u detí a mládeže. Deti by mali byť každodenne viac ako polovicu svojho voľného času pohybovo aktívne. Umožnite deťom každý deň aspoň šesť- hodinový priestor na pohybové aktivity.

Najlepšie je to motiváciou. Na vývoj dieťaťa má veľký vplyv prostredie, v ktorom sa pohybuje. Vhodný je príklad rodičov a pomáha, pokiaľ sa dieťa odmalička pohybuje medzi športujúcimi deťmi. V individuálnom športe je dieťa viac samo za seba, učí sa samostatnosti a zodpovednosti, v kolektívnom športe sa učí tímovej spolupráci. Emocionálne, sociálne a intelektuálne benefity si odnesie aj mimo športovú oblasť: na vlastnej koži sa presvedčí, že sila týmu sa rovná sile najslabšieho hráča. Tiež fakt, že niekam patrí, mu dodáva istotu a sebavedomie.
Pre zdravý vývoj je nesmierne dôležité, aby si deti toto obdobie plné hier prežili naplno.

Skúste to napríklad pokojne aj v kúpeľni. To neznamená prestať športovať, ale športovať pre radosť a zábavu.

Radosť a zábavu Vám tiež prinesie Garnier Kids. Predstavuje radu nových šampónov, ktoré sú pediatricky a oftalmologicky testované a nespôsobujú tak nepríjemné pálenie v očkách detí.  Pridanou hodnotou je, že Garnier dáva deťom okrem šampónov, aj možnosť si zatancovať, podporuje ich pohyb a ponúka možnosť zasúťažiť si. Na stránke www.garnickovia.sk nájdete veselú pesničku sprevádzanú veselou čerešňou, kúzelnou marhuľou a nezbedným jabĺčkom.

Natočte video s tančekom detí podľa pesničky o Garníčkoch a okrem skvelej zábavy môžete v tejto veľkej tanečnej súťaži vyhrať deň pre celú rodinu v aquaparku alebo a získajte celodenný vstup do Aquaparku, alebo produktové balíčky Garnier. Predveďte a zapojte sa do tejto skvelej zábavy od 2.4. do 31.5.2012 s Garnierom.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pCPbjvle6ag#

Deti si zamilujú čas strávený v kúpeľni a vy sa môžete tešiť z tanečnej choreografie vašej ratolesti. Tancovať s Garníčkami môže celá rodina.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: