Naplánujte si tehotenstvo podľa vášho ZNAMENIA! Kedy je pre vás ten správny čas na dieťa?

Mgr. Zuzana Paprskárová | 26. január 2018
horoskop, znamenia, astrológia, plánovanie tehotenstva, počatie podľa zverokruhu

Astrológia je na výslní. Podľa najnovších trendov vďaka nej dokonca môžete dospieť k ideálnemu dňu počatia vášho potomka! V prvej časti tejto série vám ponúkame prvé štyri znamenia horoskopu.

Trendy sa menia!

Pozeráte si denne svoj horoskop? Či už sa podľa neho riadite a beriete ho vážne alebo ho beriete ako odľahčenie a zábavu,  astrológia a horoskop sa dajú využiť aj v úplne inom ponímaní!

Mamičky si rady plánujú, aké znamenie bude mať ich dieťa. Môžete si vybrať pre vaše dieťa to, ktoré bude čo najviac kompatibilné s tým vaším. Sú znamenia, voči ktorým panuje skutočná averzia a vy ho jednoducho pre svoje dieťa nechcete!

Vedeli ste, že..

Zverokruh je rozdelený na 12 rovnakých častí, po 30° z kruhu pre každé znamenie.

Tieto znamenia sa potom delia podľa 4 živlov a 3 kvalít. Sú teda znamenie ohnivé, zemské, vzdušné a vodné a sú znamenia základné, pevné a pohyblivé.

Čo poviete na plánovanie doby počatia podľa znamení vo zverokruhu?

Mamička v znamení BARANA

Baran je rodený líder. Má rád dobrodružstvo a je dokonale neposedný. Barana symbolizuje oheň, a tak i vaše dieťa by malo patriť medzi znamenia riadené ohňom.

Vaše dieťa by malo byť ideálne baran, lev, či strelec.

Oheň v znamení matky i dieťaťa vám zaručí, že budete so svojím potomkom rovnako temperamentní, budete spolu radi podnikať dobrodružné cesty. Priamočiarosť a úprimnosť, to sú charakteristické črty ohnivých znamení. Dať túto vlastnosť do vienka svojmu dieťaťu je v dnešnej dobe ideálne!

Vhodné dátumy pre počatie dieťaťa:
15. jún – 25. júl
25. október – 15. november
25. február – 15. marec

Mamička v znamení BÝKA

Ste svojrázna a extrémne zaťažená na určité oblasti života. Vaše dieťa budete viesť rovnakým smerom. Ste slušná a potrpíte si na svoj vzhľad. Pokiaľ sa vaše dieťa vykloní z týchto koľají a ocitne sa na zlej strane, bude vás stáť veľké úsilie dostať ho do správnych medzí.

Znamenia, ktoré si potrpia na tradície, sú znamenia zeme, ako býk, panna a kozorožec. Mamičku z okruhu týchto znamení spoznáte ľahko. Je totiž horlivou prívrženkyňou tradícií, rodinných zvyklostí. V jej rodine sa každý sviatok oslavuje vo veľkom štýle a rodina je súdržná.

Deti znamení zeme sú silne rodinne založené a budú vyrastať v duchu tradícií a rodinných hodnôt.

Vhodné dátumy pre počatie dieťaťa:
25. júl – 15. august
25. november – 15. december
25. marec – 15. apríl

Mamička v znamení BLÍŽENCOV

Blíženci sa radi hrajú a životom plávajú bez stresu z maličkostí. Neberú vonkajší svet ako hrozbu. Mamičky tohto znamenia sú pokojné,  životné zmeny prijímajú tak, ako prídu, bez stresu a zbytočných emócií.

Blíženci patria medzi vzdušné znamenia. Okrem nich sa do tohto okruhu zaraďujú aj váhy a vodnár.
Je ideálne, aby tieto mamičky plánovali dieťa zo vzdušných znamení. Dosiahne sa tak najvyššia kompatibilita a váš vzťah bude úžasný, pokojný, váš život bude dokonalou prechádzkou ružovou záhradou. Vždy si nájdete spoločnú tému na rozhovor a budete si naozaj blízki.

Vhodné dátumy pre počatie dieťaťa:
25. august – 15. september
25. december – 15. január
25. apríl – 15. máj

Mamičky v znamení  RAKA

Tieto mamičky sú neskutočne napojené na potreby svojich detí. Každá mamička má materinský inštinkt, no mama RAK ho má špeciálne vyvinutý. Môže to spôsobiť až prílišnú obavu a strach o svoje deti.

Rak je vodné znamenie, najviac kompatibilné s pannou, býkom a kozorožcom.

Tieto mamičky sú perfekcionistky.

Vhodné dátumy pre počatie dieťaťa:
25. júl – 15. august
25. november – 15. december
25. marec – 15. apríl

 

  zdroj: troab.com

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: