Včielka je časopis, ktorý deti naučí aj pobaví

Redakcia | 13. apríl 2021
časopis včielka
foto: časopis Včielka

Aj vy ste Včielku čítali ako deti? Teraz v nej môžete listovať so svojimi drobcami.

V uplynulých dňoch sme niektorým z vás poslali náš detský časopis Včielka, aby ste si ho pozreli, prečítali a aby sme aj vďaka vašim postrehom zistili, čo môžeme vylepšiť. 

Sme radi, že časopis Včielka potešil vaše dieťa a strávili ste pri vypĺňaní úloh kvalitný čas

Zaujalo nás, že viac ako 80% Včielku kupuje v stánkoch, pritom cena pri ročnom predplatnom je nižšia a je to aj pohodlnejšie. Pozrite sa TU. 
Viesť deti k čítaniu a k aktívnemu stráveniu voľného času je veľmi dôležité. Éra detských časopisov sa príchodom technológií neskončila, práve naopak. Pracovať s textom a zapájať jemnú motoriku pri úlohách môže predísť mnohým problémom v škole. 

Celkovo hodnotíte cenu za časopis ako primeranú a obsah ako vysoko kvalitný pre detičky od 2 rokov. Tie sa podľa vašich postrehov tešia najmä samolepkám k úlohám. Je pravda, že s viacerými im musel niekto pomáhať – rodič, starší súrodenec, alebo iný dospelý – čo však nie je na škodu.

„Niektoré veci, sú dosť komplikované pre 2 ročných, ale rozumiem, že to nie je len pre 2 ročných, takže je to len maličký detail, ktorý si o niekoľko mesiacov ani nevšimnem“ – aj toto je jeden z vašich postrehov. Máte pravdu, ale je to čas, ktorý aktívne strávite s dieťaťom, vysvetľujete a motivujete k novej činnosti. Dieťa sa učí hrou a v interakcii s vami. 

Tu sú ďalšie vaše postrehy:

  • Časopis je skvelý. Zabavil nás, každý deň sme si niečo vyplnili, vymaľovali, prečítali a naučili sa. Momentálne môj aj synov obľúbený časopis.
  • Časopis Včielka sa mi páči, pamätám si ho z detstva a vyzerá rovnako. Je dobré, že je to v podstate učenie hravou formou a teda dieťa netreba do toho nútiť a zoberie si časopis samé a robí si tam úlohy a číta si ho. Určite sa k časopisu vrátime aj v budúcnosti.
  • Vašu prácu si robíte naozaj skvele. Páči sa mi rozmanitosť časopisu. Každé dieťa si tam nájde niečo zaujímavé. Môj syn Včielku zbožňuje. Ja tiež - vďaka úlohám sa synátor zdokonaľuje v motorike či jazykovej oblasti. Ďakujeme za Vašu prácu.
  • Navrhla by som viac súťaží a možností zapojiť sa do aktivít vytvorených časopisom Včielka. Inak je skutočne skvelý. 

Časopis Včielka ponúka detičkám aj možnosť zapojiť sa do súťaží a podľa vašich odpovedí sa aj zapájate, ak je výhra pre vás lákavá:)  Rovnako vás motivuje aj darček k predplatnému, ktorý sa vždy snažíme našim malým čitateľom ponúknuť aj vo veľkých predplatiteľských súťažiach. Včielku si môžu dokonca predplatiť aj materské školy, vtedy zvykneme pribaliť aj darček pre pani učiteľku. 

Včielka časopis

Z rubrík v časopise Včielka ste najviac ocenili: 

  • Nálepky a ich zapojenie do časopisu a jednotlivých aktivít.
  • Narodeninový vláčik
  • Prečítam ti rozprávku
  • Veselé veršíky
  • Včielkina encyklopédia
  • Maľovánky
  • Malé cviky pre jazyky

Ďakujeme za každý váš postreh a veríme, že Včielka sa stane súčasťou kvalitného trávenia času s deťmi vo vašej domácnosti. Ak si každý mesiac nájde váš drobec v schránke svoj darček v podobe Včielky, určite sa poteší.

V čase svojich narodením sa môže ocitnúť aj na stránkach Včielky v narodeninovom vláčiku. K jednotlivým číslam sa môžete vracať a odložiť pre mladšieho súrodenca. Je to dobrá voľba pre vaše dieťa. 

Chcete si objednať predplatné? 

CHCEM SI OBJEDNAŤ ČASOPIS VČIELKA

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: