NEWBORN KOLEKCIA RESERVED PRE NOVORODENCOV

Reserved | 8. september 2021
reserved
foto: Reserved

Jeseň je obdobím zmeny nielen v počasí, ale aj v oblečení. A to platí pre všetkých, aj tých najmenších.

Značka RESERVED si na sezónu jeseň/zima 2021 pripravila pre novorodencov novú kolekciu, založenú na teplých jesenných farbách. 

Pri výrobe kolekcie sa kládol vysoký dôraz na kvalitu použitých materiálov, ktoré pri novorodencoch zohrávajú obzvlášť kľúčovú úlohu. Práve preto nesú modely z novej NEWBORN kolekcie označenie Eco Aware, čo znamená, že sa jedná o vysokokvalitné prírodné materiály, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu.

Funkčnosť a praktickosť

Dôležitým faktorom pri vytváraní kolekcie bola jej funkčnosť a praktickosť, ktorú mamičky určite ocenia. Oblečenie je pohodlné a príjemné na dotyk, vďaka čomu sa v ňom vaše bábätko bude po celý deň cítiť príjemne. Zároveň RESERVED dbá na to, aby oblečenie nemalo sezónny charakter a bolo moderné aj o niekoľko rokov. 

reserved

Dizajnéri stavili  na motívy rastlín a kreslených zvieratiek, ktoré budú vždy nadčasové. V palete farieb prevládajú pastelové odtiene ladené do jesenného farebného tónu. V dievčenskej kolekcii nesmie chýbať púdrová ružová či čistá biela, ktorá skvele vynikne v kombinácii s pastelovou hnedou a zelenou. Pri chlapčenských jesenných modeloch prevládajú zemité odtiene hnedej a oranžovej, v zimnej edícii hlavne svetlé a tmavé odtiene modrej a šedej.

Obľúbené multibalenia

Mamičky sa určite potešia praktickým multibaleniam body s krátkym aj dlhým rukávom, praktickým setom zložených z viacerých modelov či topánkam, ktoré ladia so zvyškom kolekcie. Vďaka pestrej ponuke dokážete vášmu bábätku vytvoriť niekoľko pohodlných setov na chladnejšie jesenné dni. 

Modely z NEWBORN kolekcie sú dostupné vo veľkostiach 62-80 cm exkluzívne v online obchode RESERVED na www.reserved.com.

Fotogaléria

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: